Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan srácok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan srácok akik nem isznak alkoholt?

Figyelt kérdés
Csak néha nem hogy lemennek a haverokkal inni a kocsmába?
2009. nov. 27. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én pl általában nem iszok, mert vezetek és inkább kényelmeskedek a kocsival minthogy részegen taxizzak haza. persze néha teszek kivételt...
2009. nov. 27. 17:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én néha se. és nem is cigizek.

nem járok sehova csak otthon ülök. Dögunalom az életem.

2009. nov. 27. 17:32
 3/16 anonim ***** válasza:
én se nem iszom se nem cigizem!én inkább az autómat épitgetem abból a pénzböl amit erre elköltenék...
2009. nov. 27. 17:34
 4/16 anonim ***** válasza:
10%

Normális, kamaszkorban lévő fiú ilyen leírással NEM létezik!

Ha igen, akkor az vagy nem normális, vagy nem kamasz, vagy nem fiú!

2009. nov. 27. 17:35
 5/16 anonim ***** válasza:
állítom ezt az a srác tette fel, aki a "Lányok! Mit gondoltok egy ilyen fiúról?" kérdést is:D Írta, hogy ő nem iszik alkoholt, majd miután leoltották, írta, hogy úgy látszik, ez jön be a csajoknak..most biztos kíváncsi az erősítésre:D
2009. nov. 27. 17:36
 6/16 anonim ***** válasza:

4. válaszoló: általánosítani rossz dolog. :P

Én nem iszok alkoholt, és nem is cigizek.

16/F

2009. nov. 27. 17:36
 7/16 anonim ***** válasza:

ma 17:35 vagyok

Igen, vannak kivételek ez így nem igaz. Lásd 5. válaszoló.

De általánosságban igen!

2009. nov. 27. 17:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Én soha egy korty alkoholt nem ittam még és 25 éves férfi vagyok. Így is fel lehet ám nőni...

Nem vallási okai vannak, egyszerűen nincs rá szükségem ahhoz, hogy jól érezzem magam innentől kezdve pedig felesleges akár csak egy kevéssel is mérgeznem a szervezetemet.

2009. nov. 27. 17:46
 9/16 anonim ***** válasza:

Én se iszok se nem cigizek:D

F/15

2009. nov. 27. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem iszok , nem cigizek nem drogozok , 4 év alatt 2szer ittam talán.Cigit még ki se próbáltam

Edzek , horgászok ami a mindenem.

Néha szar , hogy minden barátom iszik állandóan meg stb de én legalább röhögök jókat mikor részegen össze hánynak mellettem mindent :D

18/F

2009. nov. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!