Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek az "apuci kedvence" lányok? Azok akik okosak, értelmesek, nem járnak discoba, nem cigiznek, nem isznak alkoholt, és jó indulatúak, szerények? Vagy inkább egy dögös szőke, aki laza, cigizik, iszik és ímád bulizni? Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 10:36
1/29 anonim válasza:
Ne cigizzen. Nem attól lesz "menő"
2/29 anonim válasza:
Dögös, barna, okos, értelmes, jó indulatu, szerény, nem dohányzüó, keveset iszik, és mértékkel bulizik. Ez a tökéletes.
4/29 anonim válasza:
egy szőke nem lehet okos,értelmes stb,csak bulizós,lerészegedős,idióta? -.-
5/29 errre válasza:
Én pont ilyen vagyok..vagy barna hajjal:D
És apuci kedvence sem vagyok, ha szó szerint értelmezzük.:S
7/29 anonim válasza:
80%-os. Én kb ilyen vagyok, leszámítva a dögöset, arról nem tudok nyilatkozni :) De ha ez megfelelő a pasiknak és inkább ilyeneket keresnek, akkor nekem miért nincs párom? És azoknak a csajoknak akik minden nap buliznak miért van? Érdemes ezen elgondolkozni...
9/29 anonim válasza:
Azért birom ezt a fajta férfi felfogást. Legyen aranyos, kedves, szép, okos stb, ne igyon, ne cigizzen, de mikor lennének ilyen lányok, azokhoz hozzá se szólnak.
10/29 anonim válasza:
Na, akkor én most hozzátok szólok!
Sziasztok!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!