Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek az "apuci kedvence" lányok? Azok akik okosak, értelmesek, nem járnak discoba, nem cigiznek, nem isznak alkoholt, és jó indulatúak, szerények? Vagy inkább egy dögös szőke, aki laza, cigizik, iszik és ímád bulizni? Melyiket választanád?
11:24, ez nem így van.
Én ugyanolyan embert próbálok találni, mint amilyen én is vagyok. És nem tetszenek ezek a kis hülye gyerekek, akik nagyon bunkó módon viselkednek.
Mindenki más és más, de átlagban úgy 25-30 alatt bulizos , iszákosokat keresnek a srácok.
Bár ez nem iylen egyszerü,mint,ahogy leírtad. van,h keveredik a 2 "faj", van,hogy valki jó tanuló és hétvégén a ő parti arc vagy a suliban kis szende ,de a sulin kivűl...
Szóval ez nem egyszerűen fekete-fehér.
Én pl abszolút nem cigizek, inni sem iszok szilveszterkor a pohár pezsgő és kész.
Buliba nem járok, de néha megyek billiárdozni, moziba ,színházba stb.
Maradjunk annyiban,h mindenki más és mégis hasonló. Csak a mérték üt el.
Ja és még valami én 4 egészes tanuló vagyok még sem vagyok apuci kedvence :P
De ,ha általánosítást akarsz azt mondanám az iszákos és bulis csajok kellenek a pasiknak.
Ez van a mi korosztályunkban.
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!