Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönnek az "apuci kedvence"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek az "apuci kedvence" lányok? Azok akik okosak, értelmesek, nem járnak discoba, nem cigiznek, nem isznak alkoholt, és jó indulatúak, szerények? Vagy inkább egy dögös szőke, aki laza, cigizik, iszik és ímád bulizni? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 10:36
1 2 3
 11/29 errre ***** válasza:

Haha köszi

Szia

2010. nov. 21. 11:23
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
Poénkodhatsz rajta de ez az igazság. Csajoknak a rosszfiúk kellenek, pasiknak meg a partizós, csilivili csajszikák. Ez van. Csak utána ne sírjon senki, hogy nem talál megfelelő partnert...
2010. nov. 21. 11:24
 13/29 anonim ***** válasza:
Legyen szép és dögös, öltözzön igényesen de ne vigye túlzásba. Legyen értelmes nem kell feltétlenül okos legyen csak intelligens. A buli fogalma ne abban merüljön ki neki hogy elmegyünk a diszibe. Ne vesse meg az alkoholt, füvet, cigit. Baráti összejövetelen tudja magát elengedni (ami nem azt jelenti hogy annyit igyon hogy nem tudja hol van). És persze aranyos, kedves, boci szemei legyenek :)
2010. nov. 21. 11:25
 14/29 anonim ***** válasza:
a legfontosabb lemaradt: tetsszen nekem :)
2010. nov. 21. 11:27
 15/29 errre ***** válasza:

11:24, ez nem így van.

Én ugyanolyan embert próbálok találni, mint amilyen én is vagyok. És nem tetszenek ezek a kis hülye gyerekek, akik nagyon bunkó módon viselkednek.

2010. nov. 21. 11:30
 16/29 anonim ***** válasza:
A nők tanulhatnak a hibáikból és rájöhetnek, hogy nem a rosszfiúkat kell választani. Viszont a férfiak a farkuk után mennek 16, 25 és 30 évesen is...
2010. nov. 21. 11:39
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugye mindig van kivétel, de elég kevés, a fiúk kb 30 éves korukba jönnek rá, hogy nekik egy rendes nőre van szükségük (persze nem mindegyik, van aki már 13-14 évesen értelmes tud lenni) Igazából, senki se tudja megszabni senkinek, hogy kibe legyen szerelmes. Van, hogy pont egy olyanba szeretünk bele, aki na pl: van egy nagyon rossz fiú, aki bárkit megkaphat, de ő abba a lányba szerelmes aki visszafogott, kedves okos.... ez csak egy példa.... Én lány vagyok tehát a kérdésedre nem tudok válaszolni, csak annyit mondani, hogy a bulizós, dögös, nagyszájú, istennő kinézetű lányok, csak egyszeri használatra kellenek, a fiúk bennük csak azt látják, hogy jó őt mutogatni meg minden, a másik fajta lányokkal, pedig az egész életüket képzelik el, vagy egy kapcsolatot...
2010. nov. 21. 11:42
 18/29 anonim ***** válasza:
Ti is fogtok majd találni lányok, én is reménykedem... :)
2010. nov. 21. 11:43
 19/29 anonim ***** válasza:
Bár én még bőven ráérek... :D
2010. nov. 21. 11:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más és más, de átlagban úgy 25-30 alatt bulizos , iszákosokat keresnek a srácok.

Bár ez nem iylen egyszerü,mint,ahogy leírtad. van,h keveredik a 2 "faj", van,hogy valki jó tanuló és hétvégén a ő parti arc vagy a suliban kis szende ,de a sulin kivűl...

Szóval ez nem egyszerűen fekete-fehér.

Én pl abszolút nem cigizek, inni sem iszok szilveszterkor a pohár pezsgő és kész.

Buliba nem járok, de néha megyek billiárdozni, moziba ,színházba stb.

Maradjunk annyiban,h mindenki más és mégis hasonló. Csak a mérték üt el.

Ja és még valami én 4 egészes tanuló vagyok még sem vagyok apuci kedvence :P

De ,ha általánosítást akarsz azt mondanám az iszákos és bulis csajok kellenek a pasiknak.

Ez van a mi korosztályunkban.

19N

2010. nov. 21. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!