Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek az "apuci kedvence" lányok? Azok akik okosak, értelmesek, nem járnak discoba, nem cigiznek, nem isznak alkoholt, és jó indulatúak, szerények? Vagy inkább egy dögös szőke, aki laza, cigizik, iszik és ímád bulizni? Melyiket választanád?
ma 13:52
Figyelj, a pasik nagy része a könnyű prédára megy. Türelmesnek kell ám lenni. És figyelni az apró jeleket.
A másik meg: nem csak azt a pasit kell észrevenni, akitől elsőre elolvadsz.
én ilyen vagyok, de szó szerint még véletlenül sem vagyok apuci kedvence... engem inkább zavartak volna buliba, de minek menjek, ha nem érzem jól magam?
és már nem is szorulok rá, mert bulik nélkül is megtaláltam a párom, aki szintén otthonülő típus.
szerintem az utóbbi fajta sokkal kelendőbb, mert nyilván aki odahaza csücsül, az nehezen fog találkozni bárkivel is.
vannak, akik a szendeségükkel akarnak pasit fogni[persze ott is van egó, csak el kell dugni], vannak, akik azzal, hogy közönségesek [persze ezt nem tudják], és vannak, akik igyekeznek kizárni a körülményeket, és jól érzik magukat [nekik szokott komoly párkapcsolatuk lenni].
mindenki eldöntheti, melyik úton akar keresgélni, de ha logikázással akarsz pasit [erről szólnak a női magazinok], az egész kapcsolatod egy hazugság lesz.
N.19
Nekem a haj színe igazából nem számít annyira, de ha nagyon választani kell akkor szőkés-barna, vagy valami hasonló.Ne legyen agyonsminkelve(Emögé pár felkiáltójel is illene)És a legfontosabb,hogy:LÁNYOS lány legyen.Nem bírom az olyat, amikor egy csaj nem hasonlít egy lányra, hanem egy 60 éves kemény cigis alkoholista tüdőbajos rosszindulatú bácsira.Ezalatt értem,hogy ne igyon, ne cigizzen(még az előbbit lehet, mértékkel)és ne legyen minden 2. szava olyan,hogy a 'mónikasóban' 3x kisípolják..Ezek a fontos érvek, és még megemlítésre érdemes,hogy ápolt legyen, ahogy az egy lányos lányhoz illik. :)
13/F
A barna haj, hogy függ össze, azzal, hogy apuci kedvence valaki?
Most komolyan a hajszín alapján ítéled meg az embereket? Akkor én nálad az apuci kedvenc lánya kategóriába tartozok, holott nem vagyok az.
És tudod mi a durva, nekem barna hajam van, nővéremnek meg szőke. És egyikünk se dohányzik. Na bumm, ezt add össze.
Az én hajam fekete,minimálisan sminkelem magam,inni szoktam mértékkel és itkán.Dohányzom,és jó tanuló vagyok mindig is voltam,legtöbbször kitünő.. bulizni kb 2 havonta egyszer. Mégis most szerénytelenség nélkül mondom,hogy mindig is voltak akik udavroltak nekem kb 16 éevs korom óta. Vagy csak meg akartak b@szni,persze én ilyenekbe nem megyek bele.
Szóval azért ez nem fekete-fehér. Általánosságban elmondható szerintem,hogy lehetséges,hogy kelendőbbek a közönséges,részeges lányok de nem komoly kapcsolatra,hanem inkább csak dugni. Másrészt szerintem ez az általánositás is csak a 14-18 éves korosztályról mondható el. Egyébként jól irta valaki,azért népszerübbek mert valószinüelg könnyüvérüek és még fizetni sem kell egy menetért..
Arról meg már nem is beszélek,hogy attól,hogy valaki nem jár diszkóba meg nem cigizik lehet még hülye,idióta és kiállhatatlan,ápolatlan,bunkó,stb . És az sem következik ezekből,hogy apuci kedvence.
Ugyanigy,ha valaki imád bulizni azzal nem jár együtt,hogy dögös vagy szőke ésatöbbi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!