Az írek vagy az angolok isznak több alkoholt?
jó kérdés...
Szerintem az angolok. Főleg a foci miatt, és mivel Anglia foci nagyhatalom, ezért szinte egyértelmű a rendszeres sörfogyasztás :)
Szerintem a németek:D:D
Na jó amúgy fogalmam sincs:) ahol tóbb az alkesz:) vagy amit az 1. hsz írt:)
Szeintem az angolok.
Láttátok mér az angol nőket, ahhoz inni kell, de nem keveset...
Mindkét nemzet alkoholista. Az újságok szerint az angoloknál vannak a legnagyobb alkoholproblémák Európában, tehát a statisztika állítása szerint az angolok isznak többet. Jóllehet, ha valaki látott már írt inni, az jóval többet iszik az angolnál is....
A skót is többet iszik, mint az angol, már feltéve, hogy nem veszsük egykaplap alá, mivel ők egyazon ország lakói, így mindketten britek.
Eszerint a 15 év feletti íreknél egy főre 14.41 liter tiszta metilalkohol-fogyasztás jut évente. Az Egyesült Királyságnál ez 13.37, a magyaroknál pedig 16.27 liter.
Egy kis humornak Hofit idézem: "Piál a föld" http://www.youtube.com/watch?v=SsTopEUEL2Y
Ez alapján miről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!