Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális a lányok között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális a lányok között?

Figyelt kérdés

Néha nagyon is csinos, ápolt 16-19 éves lányokat "plázacica" hallok akkorát büfögni nyilvános helyeken (parkok, sétány, bulihelyek előtt) mint a disznó. A csúnyácska visszahúzúdó lányok viszont elfojtják...

Akkor a jó csajnak alapból bátrabb a személyisége mert úgy is elfogadják? Tehát őszíntébb ember? Ti is szoktatok büfögni? :D Vagy nem?

2013. dec. 26. 11:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... jó érzés néha, aki ezt nem vallja be, annál valami gond lehet.
2013. dec. 26. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
A plázacicák a legkultúrálatlanabb lányok általában. Emlékszem amikor anno egyik ilyen osztálytársam egyik haverjának mesélte üvöltözve, hogy az egész folyosó hallja, hogyan fosott előző nap egész éjjel.
2013. dec. 26. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy böfögést, ha már muszáj, úgy is el lehet intézni, hogy ne visszhangozzon az utca tőle. Erről még nem hallottál?
2013. dec. 26. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:
plázapinák a g*cimtől böfögnek.
2013. dec. 26. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:

ez tényleg kultúráltság kérdése

mivel mind emberi lények vagyunk böfögünk, fingunk, szívjuk a taknyunk stb MINDENKI

de ezt otthon műveli az ember nem társaságba

2013. dec. 26. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Na ilyet se hallottam, hogy aki nem büfög hangosan, az szürke egér:D

Én nem vagyok szürke egér, sokak szerint vonzó, szép nő vagyok, de eszem ágában sincs társaságban nagyokat büfögni. Alapvető kulturáltság kérdése. Ahogy nem sz.rsz az út közepére sem (remélem), csak azért mert akkor jön rád az inger. Elmész a wc-re és ott intézed el. Van egy határ.

Az, hogy valaki otthon egyszer kiengedi hangosabban, az egy dolog, de az utcán biztos nem csinálnék ilyesmit és végképp nem röhögnék rajta.

Egy kulturált férfinek pedig szintén nem jön be az ilyesmi. Legalábbis egy bizonyos kor felett biztosan.

2013. dec. 26. 13:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Helyzetfüggö :D

vagyis nyilván egy étterem közepén nem fogok akkorát böfögni, hogy beomoljon a plafon, de attól hogy lány vagyok, még jogom van kiengedni, nem? :D

Jobb kint, mint bent.... :D

Szóval szerintem mindennek megvan a határa, de képzeld, a lányok izzadnak, pukiznak, és kakilnak is... ez tény

Ha egy fiú böfög hangosan ugyanúgy illetlen, mint egy lány...

Nem értem, mi ez a megkülönböztetés...

2013. dec. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!