Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális a lányok között?
Néha nagyon is csinos, ápolt 16-19 éves lányokat "plázacica" hallok akkorát büfögni nyilvános helyeken (parkok, sétány, bulihelyek előtt) mint a disznó. A csúnyácska visszahúzúdó lányok viszont elfojtják...
Akkor a jó csajnak alapból bátrabb a személyisége mert úgy is elfogadják? Tehát őszíntébb ember? Ti is szoktatok büfögni? :D Vagy nem?
Nevelés kérdése, nem pedig külsőé.
Én a külső vélemények szerint a csinosabb kategóriába tartozom, mégsem büfögök nyivánosan (itthon is csak ritkán), ki lehet azt engedni csendben is úgy, hogy senki se hallja meg. Hogy miért? Mert tudok viselkedni. És talán mert az IQ szintem nagyobb, mint a mellméretem.
Vagy mert kit érdekel. A lányoknak is azok a srácok jönnek be, akik szabadabbak, bátrabbak, tudják mit mikor lehet, mikor nem, mikor számít, mikor nem.
A srácoknál is ugyanez van, nekem pl bejönnek az ilyen felszabadult csajok feltéve, ha nem erkölcstelenek és buták is egyben. De amúgy belefér.
Egyszer haveromat vártam lent az utcán olyan este 10körül, amikor jött 3csaj, akik már nem voltak szomjasak.
Röhögtek össze vissza azon az idegesítő pi..a hangjukon. Zárójelben megjegyzem hogy mind a hármat dugtam volna.
Ekkor az egyik miután elment mellettem akkorát böfögött hogy szabályosan vízhangzott! Közben megjött haverom és úgy kivisítottuk a csajt mint az állat, ((rég nevettem akkorát)) a többi csaj meg röhögött rajta. Majd utánakiabáltunk hogy gratula,ekkorát én sem tudok!
Pedig ha valaki nagyon böfög az én vagyok.
Én most összejöttem egy csendes-egér lánnyal fél éve, hogy felbátorítsam egy kicsit. Olyan szociopata lett belőle, hogy az egész életemet tönkrevágta és alig tudtam szabadulni tőle.
Ezek után inkább összejönnék egy kiszámíthatóbb böfögős, felszabadult, intelligens csajjal akiben nem bújkál semmilyen elnyomott én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!