Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális a lányok között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális a lányok között?

Figyelt kérdés

Néha nagyon is csinos, ápolt 16-19 éves lányokat "plázacica" hallok akkorát büfögni nyilvános helyeken (parkok, sétány, bulihelyek előtt) mint a disznó. A csúnyácska visszahúzúdó lányok viszont elfojtják...

Akkor a jó csajnak alapból bátrabb a személyisége mert úgy is elfogadják? Tehát őszíntébb ember? Ti is szoktatok büfögni? :D Vagy nem?

2013. dec. 26. 11:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Normálisnak normális csak nem igazán kulturált :/
2013. dec. 26. 12:00
 2/17 anonim ***** válasza:

Nevelés kérdése, nem pedig külsőé.

Én a külső vélemények szerint a csinosabb kategóriába tartozom, mégsem büfögök nyivánosan (itthon is csak ritkán), ki lehet azt engedni csendben is úgy, hogy senki se hallja meg. Hogy miért? Mert tudok viselkedni. És talán mert az IQ szintem nagyobb, mint a mellméretem.

2013. dec. 26. 12:02
 3/17 A kérdező kommentje:

Vagy mert kit érdekel. A lányoknak is azok a srácok jönnek be, akik szabadabbak, bátrabbak, tudják mit mikor lehet, mikor nem, mikor számít, mikor nem.

A srácoknál is ugyanez van, nekem pl bejönnek az ilyen felszabadult csajok feltéve, ha nem erkölcstelenek és buták is egyben. De amúgy belefér.

2013. dec. 26. 12:05
 4/17 anonim ***** válasza:

Egyszer haveromat vártam lent az utcán olyan este 10körül, amikor jött 3csaj, akik már nem voltak szomjasak.

Röhögtek össze vissza azon az idegesítő pi..a hangjukon. Zárójelben megjegyzem hogy mind a hármat dugtam volna.

Ekkor az egyik miután elment mellettem akkorát böfögött hogy szabályosan vízhangzott! Közben megjött haverom és úgy kivisítottuk a csajt mint az állat, ((rég nevettem akkorát)) a többi csaj meg röhögött rajta. Majd utánakiabáltunk hogy gratula,ekkorát én sem tudok!

Pedig ha valaki nagyon böfög az én vagyok.

5/17 A kérdező kommentje:
Inkább legyen ilyen barátnőm, mint valami kis magába húzódó egér, aki miután felbátorodott a kapcsolatban engem is beszürkít szép lassan.
 6/17 anonim ***** válasza:
Igen, ezek a lányok sokszor azt hiszik, hogy ők megengedhetik maguknak, hogy gusztustalankodjanak, csúnyán beszéljenek, bunkók legyenek a fiúkkal, játszák az agyukat, mert ők így is, úgy is szexik és szépek maradnak. Bár nyilván, csak az az áru maradhat piacon, amelyikre van vevő...nem akarok senkit se hibáztatni, de a fiúk is hibásak ebben a női elkorcsosulásban. Hopp, mégis megtettem! Bocs!
2013. dec. 26. 12:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Itt most nem is erről van szó. Például ha valaki kényelmes kellemes környezetben él, bármit megtehet, mert a barátai elfogadják.... utolsó, te még nem böfögtél részegen hangosan?
2013. dec. 26. 12:08
 8/17 A kérdező kommentje:

Én most összejöttem egy csendes-egér lánnyal fél éve, hogy felbátorítsam egy kicsit. Olyan szociopata lett belőle, hogy az egész életemet tönkrevágta és alig tudtam szabadulni tőle.

Ezek után inkább összejönnék egy kiszámíthatóbb böfögős, felszabadult, intelligens csajjal akiben nem bújkál semmilyen elnyomott én.

2013. dec. 26. 12:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem böfögtem. Szerintem cseppet sem nőies, de úgy látom, én vagyok túl konzervatív.
2013. dec. 26. 12:10
 10/17 anonim ***** válasza:
Hohó, aki nem böfög, az szürke egér? Kikérem magamnak! Mi köze a kettőnek egymáshoz?
2013. dec. 26. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!