Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy nekem sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nekem sokkal jobban tetszenek a dundibb lányok? Miért nem hiszik ezt el?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, és a húsosabb lányok mindig is jobban tetszettek. Nem a nagyon kövérek, de ennek a lánynak pl. számomra ideális alkata van:

[link]

[link]

[link]

Nem tudom, hogy normális-e hogy így látom, de a legtöbb haverom röhög rajtam és hülyének néz.

De az eddigi tapasztalataim a korombeli lányokkal is hasonlóak: amikor ismerkedtem egy-egy lánnyal, folyton azt hallgattam, hogy fú de milyen kövérek és mennyire le akarnak fogyni. Engem ez frusztrált, egy darabig mondogattam hogy dehogyis, nekem pont így tetszik, de nem hitték el, és hülyének néztek emiatt. Miért akar minden lány vékony lenni? Szerintem egy kapcsolat alapfeltétele, hogy mindkét fél elégedett legyen magával...

Léteznek olyan lányok, akik teltebben is szépnek látják magukat? Vagy velem van a baj??

2013. okt. 9. 16:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Normális. Kinek ez, kinek az.
2013. okt. 9. 16:07
 2/13 Lina93 ***** válasza:

Nincs veled semmi probléma, csak már ebben a világban, ahol sok sok lánynak az a szép, hogy kilátszik az összes bordája, így nehezükre esik elhinni, hogy tetszhetnek úgy egy srácnak, hogy husisabbak.

Azt gondolják, hogy csak udvariasságból mondod.

Biztosan vannak ilyenek, bár én még olyan duci lányt még nem láttam, aki ne akarna lefogyni.

Őszintén szólva én sem tudnám magam elfogadni olyan testalkattal, amilyen a képen szerepel.

2013. okt. 9. 16:11
 3/13 Tarnolf ***** válasza:
100%

Kiröhögnek? Titkon nekik is a duci csajok jönnek be. :P

Tök normális egyébként. :)

2013. okt. 9. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
A média tele tömi az emberek fejét, hogy csak a sovány a szép. Ezért van egyre több anorexiás és bulémiás. Én is telt vagyok, hasonló az alkatom, mint a képen lévő nőé. Soha nem keseregtem az alakom miatt, boldog vagyok így. Rendszeresen sportolok, kiegyensúlyozottan élek. :)
2013. okt. 9. 16:15
 5/13 anonim ***** válasza:
teljesen normális,sőt.rajtuk legalább van mit fogni.az elől deszka hátul léc középen fűrészpor lányok is zörögnem minden mozdulatnál.nem szép látvány.nekem átlagos testalkatom van,nem vagyok hú de sovány,de kövér sem,van mit fogni rajtam,az a pont jó kategória.és eszem ágában sincs csintsoványnak lenni
2013. okt. 9. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Fedélzetre, matróz, készítsd a szigonyokat!
2013. okt. 9. 16:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más tetszik.
2013. okt. 9. 16:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Èn duci vagyok ès elègedett is magammal :D
2013. okt. 9. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális???
2013. okt. 9. 16:56
 10/13 anonim válasza:

Persze, hogy normális!

"Léteznek olyan lányok, akik teltebben is szépnek látják magukat?"

Léteznek, de nem sok, az biztos! Ott van pl. az öcsém barátnője: 18 éves csaj, 160 centi és majdnem 70 kiló, olyasmi, mint a képen lévő lány. Jóízűen eszik, de mellette mozog eleget, és többször is mondta, hogy jól érzi magát, és nem szeretne vékonyabb lenni. De ez nem volt mindig így, régebben folyton a súlyán aggódott, de az öcsémnek végül sikerült megértetnie vele, hogy ő szépnek látja úgy, ahogy van.

Szóval türelem, kitartás!

2013. okt. 9. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!