Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nekem sokkal jobban tetszenek a dundibb lányok? Miért nem hiszik ezt el?
17 éves fiú vagyok, és a húsosabb lányok mindig is jobban tetszettek. Nem a nagyon kövérek, de ennek a lánynak pl. számomra ideális alkata van:
Nem tudom, hogy normális-e hogy így látom, de a legtöbb haverom röhög rajtam és hülyének néz.
De az eddigi tapasztalataim a korombeli lányokkal is hasonlóak: amikor ismerkedtem egy-egy lánnyal, folyton azt hallgattam, hogy fú de milyen kövérek és mennyire le akarnak fogyni. Engem ez frusztrált, egy darabig mondogattam hogy dehogyis, nekem pont így tetszik, de nem hitték el, és hülyének néztek emiatt. Miért akar minden lány vékony lenni? Szerintem egy kapcsolat alapfeltétele, hogy mindkét fél elégedett legyen magával...
Léteznek olyan lányok, akik teltebben is szépnek látják magukat? Vagy velem van a baj??
Nyugalom, nem vagy ezzel egyedül!
Menyasszonyom 168 centi és 67 kiló volt mikor összejöttünk. Nehezen, de sikerült megértetnem vele, hogy nem kell fogyóznia. Annyira megnyugodott, hogy egy év alatt 73 kilóra hízott, viszont ezt azóta (3 év) szépen tartja.
Most mikor a februári esküvőnkre próbálta a menyasszonyi ruhát, a boltos azon morfondírozott, hogy a kisebb is elég, ha fogyni akar az esküvőig. Ő meg felháborodottan modnta, hogy nem akar:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!