Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményt kérek :D jöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményt kérek :D jöhet pozitív negatív :D (? )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 25. 19:10
1 2 3 4
 31/40 Költőnő? ***** válasza:

az utolsón, amin nem próbálsz a végzet istennője lenni, azon vagy a legvonzóbb.

nem értem, miért nem értik a mai lányok, h akinek alapból nem stílusa ez, csak közönségessé válik tőle.

2013. dec. 28. 11:56
 32/40 anonim ***** válasza:
Túl sok smink, nem áll jól. A szád meg szerintem undorító. (Egyéni vélemény). Az alakod nem rossz, sportolj kicsit.
2013. dec. 28. 12:11
 33/40 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellenél.
2013. dec. 28. 12:29
 34/40 anonim válasza:
Szerintem az elsőn és az utolsón mutatsz a legjobban.
2013. dec. 28. 12:32
 35/40 anonim ***** válasza:
Számomra furcsa, hogy valakinek jól áll a szemüveg, márpedig neked jól áll szerintem. Eredeti göndör a hajad? :) Nekem amúgy tetszik ez az ombre stílus, a szemeid gyönyörűek és az alapján,amennyi látszik az alakodból, szerintem jó alakod van! :)A szerkesztett képekkel semmi baj, bár ha ítélni akarunk, jobb az eredeti, ez tény. A csücsörítést és az arcszerkezet erőltetést szerintem hagyd! Gyönyörű lennél egy természetes mosollyal, vagy arckifejezéssel, tudod, olyannal, mint amilyen mindig is vagy a való életben. :)
2013. dec. 28. 12:53
 36/40 anonim ***** válasza:
ahogyan sokan leirták, szép lennél, ha nem pózolnál, nem csücsöritenél, és a hajadat is normálisabban hordanád
2013. dec. 28. 12:59
 37/40 anonim ***** válasza:
Csücsöri! Kérek egy puszikát! :-X :D
2013. dec. 28. 13:10
 38/40 A kérdező kommentje:
a hajam normálisan hordom:D eleve göndör szóval nem fogom mindig vasalgatni:D
2013. dec. 28. 13:49
 39/40 anonim ***** válasza:
Na, akkor randizunk? Vagy mi lesz? :)
2013. dec. 28. 20:27
 40/40 anonim ***** válasza:
Nem vette még észre senki hogy ez a lány már vagy 3 kérdést tett fel a kinézetével kapcsolatban?
2013. dec. 28. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!