Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kéne értelmeznem a hirtelen "felfigyelését"?
Mármint lehet hülyén fogalmaztam meg
szval suliban van egy teljesen átlagos srác (mármint számomra eddig az volt) nem beszéltem még vele csak akkor mikor bekellet mutatkozni év elején mindenkinek de akkor sem volt sok szóváltásunk
nemrégiben volt a névnapom és kaptam egy levelet tőle felköszöntésül és fel is vett msn re ez kb 1 hete volt
most mikor együtt van óránk egyre többet akad össze a szemünk és a folyosón is utánam kiabált múltkor ,hogy ott hagytam a tollam
Most ebből azt vonom le hogy bejövök neki vagy nem tudom hogy értelmezzem ezeket a dolgokat
Szerintetek hogyan kéne?
És egyébként nekem tetszik ő de nem szokásom kimutatni nagyon az ilyet, és igen félénk nek mondható mivel tudnám kicsit jelezni hogy nekem bejön persze úgy hogy letudjam tagadni ha kiderül h én neki nem :S
ez kicsit bonyolult remélem értitek és segítetek
Úgy, hogy bejössz neki. Elég egyértelműek a jelek. Talán szerelmes beléd, talán csak tetszel neki, de mindenképpen meg akar ismerni. Ha ez kölcsönös, akkor gratulálok nektek, ismerjétek meg egymást.
Miért kellene letagadnod később, hogy tetszik neked, ha valóban tetszik?
Nem kell ismerkedés alatt rögtön azt érteni, hogy járni fogtok. Barátkozz vele össze. Beszélgessetek. Ha már felvett, akkor írj rá MSN-en.
Barátnőket odaküldeni, rögtön rákérdezni, hogy tetszel-e neki, a legnagyobb hülyeség, főleg, ha tényleg félénk. Egyértelműen rávágná, hogy nem és többet hozzád nem szólna...
Ismétlem: barátkozzatok. Ha félénk, akkor úgyis csak akkor meri majd kimutatni az érzéseit, ha elég bizalmas kapcsolatban vagytok.
hm, hal elhagynád a tollad, akkor is utánadkiáltanék ha egyáltalán nem tetszel, ez alap illem, és nem is csak lányoknak szólok ha elhagytak valamit, és tudom hogy kié...
a többi meg embere válogatja, valakinél már közeledés, de van aki alapjáraton kedves és ismerkedős
én várnék konkrétabb jeleket mielőtt arra gondolnék hogy bejövök neki
értem én is erre gondoltam
amúgy meg régebben 1 szavát nem hallottam azért volt fura mert a menő haverja ott volt mellette és akkor ahogy ismerem ink oda adta volna neki hogy vidd már oda neki vagy hasonló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!