Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta hogy úgy szeretne ő is annyira szeretni engem mint én őt. Ezt hogy kell értelmeznem?
Tehát olyasmiket mondott, hogy nagyon szeret, meg nagyon jól érzi magát velem stb stb (és ezt én is igy látom) de hogy én jobban szeretem őt mint ő engem és ezt úgy irigyli.
Nem igazán tudom ezt hova tenni. Hallottam hogy egy kapcsolatban általában nem egyformán szeretik egymást az emberek. Valahol azért meg mégiscska kicsit megijeszt. (Minthogy ha rosszra fordul akkor általában az szív aki jobbna szereti a másikat)
Szeresd továbbra is.
Nekem úgy hangzik ő az a típus, akinek pár butaságot el kell követnie, hogy rájöjjön micsoda dolga van. Várd ki, és rádtalál.
Ez általában fordítva szokott lenni (mármint általában a lány vár a fiúra), de sokan ölni tudnának, ha olyan barátjuk lenne, mint te.
Hát igazából már nem annyira az elején vagyunk, (9 hónap) én: f25 ő 19.
És az első pár hónapban tényleg kicsit fordítva volt a dolog (akkor úgy éreztem ő jobban szeret - de most mintha forditva lenne és ez inkább ijesztő az én szemszögemből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!