Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hadjam a csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hadjam a csajt?

Figyelt kérdés

15f

Egy társaságban vagyunk, együtt szoktunk bulizni meg hasonlok.Kb 10 emberröl van szo...4 csaj 6 fiu..

Látom a lányon h tetszek neki, meg mondta h bejövök neki meg hasonlok, de nem akar tőlem semmit mert egy társaságban vagyunk és mi lesz majd ha szakitunk...

Nem egy olyan lányrol van szo aki csak ugy simán odadobja magát, egyébként szűz, ahogy énis de ez most nemlényeg. :D

Volt egy buli amikor hazakisértem ott volt egy pillanat amikor mondjuk megcsokolhattam volna de valamiért em tettem meg...talán azért mert aznap este aztmondta h nagyon nyomulok...ráadásul most barátja is van...de másik faluban lakik és 20 éves, de nem josolok nekik tul sok időt..belső informáciokal rendelkezek. :D Szerintetek csókoljam meg ha látok egy kis szikrát a szemében és lesz ami lesz? Felejtsem el hogy van barátja?

2013. dec. 24. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szörnyű mik' vannak, egyes emberek még a mondatot se kezdik nagy betűvel, mi lesz így a felnövekvő generációval ? :(

a "magyar tanárnak" szólt :)

2013. dec. 24. 23:34
 12/15 anonim ***** válasza:

#10-es ez a mondat teljesen tükrözi az inteligencia szintedet.

Hadd gratuláljak!

2013. dec. 24. 23:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

...*fent

2013. dec. 25. 08:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyébként közgazdaságit tanulok és a magyar fogalmazásaim néhányat kivéve mind ötös. -.-

A helyesirásommal sose volt baj...

Ráadásul szerbiai vagyok...és az elemit 5.00 val végeztem!

2013. dec. 25. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok beirónak van problémája a csókkal, de annál többnek a helyesirással. Mert a szabály szerint:hagy, hagyni, hagyjam a szótő világosan mutatja ,hogy kell irni. Mielőtt beirnátok megnézhetnétek a helyesirási szabályt. Nem tudom ,hogy valaki honnan vette azt az ökörséget, hogy csókolni rövid o? Viszont a csókolózásnak leirt, mindenkire , minden esetre és személyre érvényes szabályai nincsenek. Ha leány szeret, elfogad, akkor elég hamar nem utasitja vissza a csókodat. Ha igen akkor keress más barátnőt. Reménytelen az eset. Nem kérdezősködni kell ,hanem meg kell próbálni. Tarts ki az első sikertelenség még nem jelent végleges eredményt,de ha többször sem akar, akkor minden reménytelen. Változtass! /Bocsi hosszú i betűm nincs/
2013. dec. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!