Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha szeretek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretek egy csajt de ő csak havernak akar és nem a pasijának? Hadjam a farncba a csajt vagy legyek a haverja? Akkor is ha ez nekem szar?

Figyelt kérdés
Veletek már volt ilyen szitu vagy valami ?
2009. nov. 1. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz rendes haverja lenni a csajnak mindig meg akarod majd húzni. A helyedben néznék másfelé, mintha ez meg se történt volna.
2009. nov. 1. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz így a haverja lenni? Nekem amúgy pont így kezdődött egy nagyszerű barátságom, bár az elején néha nagyon kínlódtam, hogy ott van mellettem a csaj, megőrülök érte, de csak mint barátnak van esélyem nála. Végül a fellángolás elmúlt, a barátság meg megerősödött.

Csak ez nem mindig és nem midnenkinek megy.

2009. nov. 1. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben... ha azért akarsz a haverja lenni, hogy "hátha netán talán esetleg mégis", akkor hagyd a fenébe, a barátzónából nincs kiút, és csak Te járhatsz rosszul.

Ha viszont a csajszi olyan ember (pl. intelligens, tapasztalt, kedves, segítőkész, bárakármi), akit egyébként is szívesen tudnál a barátaid között, akkor érdemes lehet megpróbálni... de ekkor is tartsd szem előtt, hogy fölösleges reménykedni abban, hogy több is lehet a barátságból.

2009. nov. 1. 00:37
 4/7 aftersex ***** válasza:

"Barátságot ajánlani, ha szerelmet kérünk: a legkegyetlenebb.

Kő, melyet adnak, ha éhen kenyeret kérünk." /Ouida/

ha szívből szereted és nemcsak tetszik akkor maradj vele mint barát hozzám egy hét után visszajött hogy engem szeret és hiányzom neki nem kell aggódnod ha szereted akkor mond el neki és beszélgess sokat vele

Hallgass Reggae-t az jót tesz :)

2009. nov. 1. 16:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Háát én Raggát vagy Rappot hallgatok :D de majd jó ötlet ;) peace
2009. nov. 1. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
azért mondja mert nem tetszesz neki, és azt is hazudja hogy haver akar lenni, mert kerülni fog, mivel tudja hogy tetszik neked, és öt ez is zavarni fogja, ez az igazság.
2009. nov. 2. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak, hogy a csaj még nem kerül se-semmi vagy majd egy idő után fog?
2009. nov. 3. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!