Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hadjam a csajt?
15f
Egy társaságban vagyunk, együtt szoktunk bulizni meg hasonlok.Kb 10 emberröl van szo...4 csaj 6 fiu..
Látom a lányon h tetszek neki, meg mondta h bejövök neki meg hasonlok, de nem akar tőlem semmit mert egy társaságban vagyunk és mi lesz majd ha szakitunk...
Nem egy olyan lányrol van szo aki csak ugy simán odadobja magát, egyébként szűz, ahogy énis de ez most nemlényeg. :D
Volt egy buli amikor hazakisértem ott volt egy pillanat amikor mondjuk megcsokolhattam volna de valamiért em tettem meg...talán azért mert aznap este aztmondta h nagyon nyomulok...ráadásul most barátja is van...de másik faluban lakik és 20 éves, de nem josolok nekik tul sok időt..belső informáciokal rendelkezek. :D Szerintetek csókoljam meg ha látok egy kis szikrát a szemében és lesz ami lesz? Felejtsem el hogy van barátja?
a csókoljam-ot miért nem rövid o-val írtad faszgyerek ?
én sem vagyok öreg, de ez a mai fiatalság az őrületbe kerget
szerintem hadjd!
és vegyél egy Magyar Helyesírás Szabályai könyvet és kezdd el tanulmányozni!
ja, meg járj iskolába, figyelj oda a nyelvtanórákon és tanulj rendesen!
vagy ásd el magad mert szégyen vagy a mai átlag tinikkel egyetemben!
aki meg tud rendesen írni az most nem érzi magát kellemetlenül! (max az írásod láttán :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!