Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tudnátok távkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tudnátok távkapcsolatban lenni? 20L

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
semmeddig, egy normális kapcsolatban a felek találkoznak majdnem minden nap
2013. dec. 23. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 évig volt távkapcsolatom.
2013. dec. 23. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Én majdnem 2 évig, aztán össze költöztem a csajjal.
2013. dec. 23. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:

egész sokáig csak az drága mulatság xD

[link]

5/11 anonim ***** válasza:
Veled bármeddig
 6/11 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Ha nagyon-nagyon szeretem a lányt, akár évekig is, míg nem lesz módunk egy településre költözni és összekötni az életünket. De ugye ezt előre nem lehet tudni, hogy bekövetkezik-e ez a helyzet, ahhoz nagyon komoly kapcsolatnak kellene lennie.

Mivel gyakoribb, hogy nem ilyen a kapcsolatok zöme sajnos, így azt mondom most nem vágnák bele, mert annyira ragaszkodó férfi vagyok, hogy aligha bírnám ki, ha csak hetente vagy kéthetente, vagy ha messzebb lakik, akkor havonta taliznánk.

2013. dec. 23. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Ameddig tudod fizetni.
2013. dec. 23. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:

a távkapcsolat baromság

lehet, hogy jó

csak nem versenyképes, az a baj

2013. dec. 23. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha jól összeillünk, akkor sokáig, de előbb-utóbb (lehetőleg előbb) össze kéne költözni... Meg közben is azért találkozgatni, lehetőleg hetente, vagy havonta, időnként hosszabb időre is.
2013. dec. 23. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:
9. voltam és 30F
2013. dec. 23. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!