Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tudnátok távkapcsolatban lenni? 20L
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 13:54
1/11 anonim válasza:
semmeddig, egy normális kapcsolatban a felek találkoznak majdnem minden nap
2/11 anonim válasza:
Nekem 3 évig volt távkapcsolatom.
3/11 anonim válasza:
Én majdnem 2 évig, aztán össze költöztem a csajjal.
4/11 anonim válasza:
egész sokáig csak az drága mulatság xD
6/11 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Ha nagyon-nagyon szeretem a lányt, akár évekig is, míg nem lesz módunk egy településre költözni és összekötni az életünket. De ugye ezt előre nem lehet tudni, hogy bekövetkezik-e ez a helyzet, ahhoz nagyon komoly kapcsolatnak kellene lennie.
Mivel gyakoribb, hogy nem ilyen a kapcsolatok zöme sajnos, így azt mondom most nem vágnák bele, mert annyira ragaszkodó férfi vagyok, hogy aligha bírnám ki, ha csak hetente vagy kéthetente, vagy ha messzebb lakik, akkor havonta taliznánk.
8/11 anonim válasza:
a távkapcsolat baromság
lehet, hogy jó
csak nem versenyképes, az a baj
9/11 anonim válasza:
Ha jól összeillünk, akkor sokáig, de előbb-utóbb (lehetőleg előbb) össze kéne költözni... Meg közben is azért találkozgatni, lehetőleg hetente, vagy havonta, időnként hosszabb időre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!