Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők! Ti hogyan teszitek túl magatokat, ha hosszú ideig nem látjátok a párotokat?

Figyelt kérdés

A párom és én elég messze lakunk egymástól :( Db és Pest, 300 km! Itt a nyári szünet, dolgozunk otthon leszünk (mondjuk arra gyűjtünk, hogy elmehessünk majd valahova)... már most rosszul érzem magam, tiszta depis leszek, mindig elfog a sírógörcs...

Mit tegyek?

2009. máj. 21. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Háát.. nálunk jóval nagyobb vt a távolság, 4x ennyi és ez másfél évig volt így. Kb havonta találkoztunk, sok msn, telefon, sms, email és a találkozásokra várakozás:) Ne légy oda simán ki lehet bírni, és annál jobb mikor találkoztok :) Megunni nem fogjátok egymást:)
2009. máj. 21. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, csak annyira fog hiányozni, elfog a sírás :(
2009. máj. 21. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:)

Nálunk is nagyon fájdalmas volt, de úgy vettük észre a párommal, hogy a legnehezebb az elválás volt és utána kis idővel belerázódtunk a külön létbe, de bizony voltak "kegyetlen" búcsúzások amikor tudtuk, hogy most legközelebb csak hat hét múlva, vagy kitudja mikor...

Fel a fejjel, ha az bíztat, akkor ez megerősíti a kapcsolatot, a miénknek nagyon-nagyon jót tett. Most, hogy itthon van is sokkal jobban értékeljük egymást. Bár most is csak hétvégenként tudunk találkozni. Szóval tényleg ne keseredj el, kifogod bírni!:)

2009. máj. 21. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:
oké,köszi, szinte csak távkapcsim volt és ki tudja mikor talizunk? annyira rossz, de ha ez jót tesz 1 kapcsolatnak, akkor simán kibírjuk, a távolság a kis tüzeket kioltja,a nagyokat fellobbantja...
2009. máj. 21. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hello! Hát mi csak félévente találkozunk,mivel köztünk tengerek és óceánok vannak! addigis msn,sms marad és a webcam.

Elég rossz,és én egyre nehezebben bírom ki.Esténként nem tudok elaludni sokáig,fáj,hogy nincs velem,legszívesebben sírni tudnék.Már alig várom,hogy lediplomázzak és együtt legyünk végre,mert én ebbe bele pusztulok.

Nem tudok más lányra nézni,nem tudok szórakozni,nem tudom jól érezni magam sehol sem.Emiatt a tanulás sem megy.

2009. máj. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!