Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min kéne változtatnom? (Többi lenn)
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép osztálytársam (lány). Minden fiú bele van zúgva a külseje miatt... A legtöbb fiúnak teszi magát, így nem látnak át rajta. Nekem semmi ömbizalmam, és neki is az a fiú tetszik aki nekem. Mit tegyek hogy a fiú engem válasszon helyette? (Barátnőim/barátaim szerint nem vagyok csúnya, sőt, csak nem hiszek nekik) 16L2013. dec. 19. 22:31
1/5 anonim válasza:
Hmm..inkább a belsőddel próbáld megnyerni, mint a kűlsőddel..am küldj egy képet, és megmondom hogy nézel ki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem tölts vele minél több időt, hogy legyen alkalma megismerni, hogy milyen jó fej vagy, és megkedvelni.
Aztán ha a kiszemelt fiú nem fedezi fel benned az értéket, és mégis a másik csajszit választja, akkor kár utána futni!
Mert ha meg is szereznéd valamilyen úton-módon, később a kapcsolatotokban is mindig te futnál utána, s nem ő tipródna érted.
5/5 anonim válasza:
Ne változtass semmin! Ha nem szeret úgy ahogy vagy nem érdemel meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!