1/10 anonim válasza:
A sminked lehetne kifinomultabb, amugy kedves lanynak tunsz.
2/10 anonim válasza:
Növeszd meg a hajad, nagyon jól állna. Az a kék szemfesték honnan jött? Semmihez nem illik ami rajtad van.
3/10 anonim válasza:
Szia. Nem akarok kertelni, így az őszintét mondom. Szerintem viszonylag rendben vagy, bár első ránézésre, a hajad volt amire először felfigyeltem. Az arcod egyáltalán nem ronda!! A hajad színe nem vmai jó. Nem azért mert nekem nem tetszik, hanem ez a szín, nem emeli ki az arcodat. Olyan snassz. Vagy legyen világosabb vagy sötétebb ennél a színnél. Konkrét színt nem tudok mondani, és nem is akarok (mert nem vagyok fodrász), de egy jó fodrász tanácsát kérd ki!! És egy picit lehetne hosszabb,(növeszd picit) de nem sokkal, csak mondjuk vállig érőre. mégpedig azért, mert hosszúkás arcod van, és a hosszú haj amúgy is nyújtja az arcot. De egy vállig érő frizura jól állna. Az oldalt fufru az jó.(nekem is van) A kék smink se vmi jó. De ebben egy jó sminkes is tud tanácsot adni. Sokan nem is tudják pl. mennyivel többet nyerhetnek egy profi tanácsával. Pedig semmibe nem kerül, biztos van a környéken, sminkes, kozmetikus.
4/10 Pub válasza:
nem rossz alap, de a hajaddal (mas szin es fazon) es a szemfestekeddel csinalj vmit. a műköröm minek?
hasznalj termeszetes színeket a sminkedhez, bezs barna stb, de csak keveset. a szeplőid aranyosak, ne takardd el.
5/10 anonim válasza:
Hmm szerintem oké vagy, de a hajaddal én is kezdenék valamit...:/
A smink meg lehetne összhangban valamivel rajtad...vagy úgy általánosságban jobban kéne figyelned az összhangra...:D
7/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem a hajaddal kezdj valamit, vagy fesd át valami szőkésebbre, vagy vágd le olyan lányos-rövidre, ami mostanában divat. A túl hosszú, nem hiszem, hogy jól állna, mert hegyes arcod van. Azt a kék szemfestéket szerintem gyorsan felejtsd el, elég bénácskán van feltéve, és nem is áll jól neked (igazából nem láttam még embert, akin az a szín jól áll :D )
8/10 Pub válasza:
egyet ertek utolsoval, az ilyen szines festekeket kb mind a kukaba dobnam. "jedvencem" a lila szemek. mint ha bevertek volna
9/10 anonim válasza:
hallod,még hányszor rakod ki magad?
10/10 anonim válasza:
hát...hajad igen! de lehetnél szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!