Szerintetek milyen vagyok? Min kellene változtatnom? Milyen haj állna jól? (kép lenn)
2011. márc. 8. 18:39
1/20 anonim válasza:
nagyon szép vagy és ez a haj tökéletesen áll
18L
2/20 anonim válasza:
Szerintem barna haj jobban állna, így kicsit mű, a színeid is sötétebbek (szem, szemöldök). Kicsit harcsafejed van, de más szögből lehet, hogy szép.
3/20 anonim válasza:
Nem tetszik a szemöldököd, és a barna haj tényleg jobban állna, ha ezen változtatnál akkor nálam 10/10 lennél :D
15/L
4/20 anonim válasza:
úristen...nagyon szép vagy
szerintem növeszd vissza a szemöldököd és szedesd ki kozmetikussal 15/L
5/20 anonim válasza:
sztem passzol ez is..de próbáld meg a barnát akkor:)
hogy harcsafej:DD
6/20 anonim válasza:
nekem nem jön be a fejed formája... számomra nagyon természetellenes vagy nemtudom... a szemöldököd borzalmas, a hajad meg vagy fésületlen, vagy sz@rrá vasalt (bár ez lehet, hogy csak a kép miatt van, ha igen, akk bocsi)
7/20 A kérdező kommentje:
a hajamat ritkán vasalom. és megvan fésülve xĐ a fejem formájáról meg nem tehetek
2011. márc. 8. 19:24
8/20 anonim válasza:
Bajszod van és összenőtt a szemöldököd vagy csak fura a kép?
9/20 anonim válasza:
Nincs baj veled, csak a szemöldököddel tényleg csinálj valamit!
10/20 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel, szemöldök és haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!