Szerintetek milyen vagyok? Min kellene változtatnom? Milyen haj állna jól? (kép lenn)
2011. márc. 8. 18:39
11/20 anonim válasza:
szia a szemöldököddel kell csak kezdeni valamit, meg festesd a hajad sötétebbre szerintem a roma lányoknak nem áll jól a szőke, de barna és fekete az jobban állna
12/20 anonim válasza:
sztem joo a szemöldöke mibaj van vele?:D
13/20 A kérdező kommentje:
kedves utolsó előtti. nem vagyok roma -.-"
2011. márc. 8. 20:35
14/20 anonim válasza:
szerintem egy jól eltalált fufru, meg egy fokkal rövidebb haj jól tépesd meg avégét ( ne ugy értsétek :D )
vastagabb szemöldök és vagy festesd a hajad szép méz szőkére és ÁPOLD ( ne legyne lenőve ne nézzen ki így.. ) vagy legyne barna de akkor is legye szép fényes.
Szemöldököd legyen jóval vastagabb és a bajszodat is szedesd ki.
15/L
15/20 anonim válasza:
Nekem a szemöldököd nem tetszik, és a helyedben vágatnék egy oldalfrufrut.
16/20 anonim válasza:
A hajad vágasd tépettre mert látni h nagyondús. És nálad pont az ellentéte kell h könnyű legyen a hajad.
17/20 anonim válasza:
és bajusz gyanta és jó is leszel ;)
19/20 anonim válasza:
A szemöldököd az tényleg nem jó, viszont a hajaddal semmi probléma. Ha nem tetszik, esetleg vasald ki, de így is teljesen jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!