Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezért nem akar sok férfi tartós, "komolykapcsolatot"?
régebben még én is azon kevesek közé tartoztam, akik komoly kapcsolatot szerettek volna.
de azóta sok idő eltelt, rengetegszer pofára ejtettek, semmibe vettek, nem tudtak értékelni.
és már egy fél éve bennem van, hogy komoly kapcsolatot egyáltalán nem szeretnék. nem akarom magam ismét átveretni/becsapatni.
persze muszáj megjátszani, hogy "komoly kapcsolatot szeretnék", de lélekben nem érzek így. páncélt növesztettem és megtanultam megjátszani magam.
így nekem jó, mert azóta senki sem tudott padlóra küldeni.
Sok férfi vajon ezért lett olyan, amilyen...? És a nők sírnak, hogy egy férfi sincs, aki komolyan gondolná? holott van, csak nem tudják őket értékelni...
má
22es hülyeséget írt. Vagy nem tudom mire gondolt. Sok idióta "ribi" van, de ezek a lányok sokszor tök átlagosan néznek ki, és így is öltözködnek.
Amúgy már egy ideje becsülöm a plázacicákat és felnézek rájuk, mert olyan közvetlen őszinteséget mutatnak, amire egy "átlagos" lány nem képes.
Ők bevallják, hogy magas, izmos, jóképű pasit keresnek (mondjuk nekik a pénz is számít).
Az átlagos lányok meg szeretik azt hangoztatni, hogy nem fontos hogy jóképű legyen, gyakorlatban mégis a jóképű pasikkal flörtölgetnek csak.
yes, a plázacicák "bevallják, hogy magas, izmos, jóképű pasit keresnek, mondjuk nekik a pénz is számít"
bizony - közösülésre, pénzszerzésere azt keresik... de tartós emberi kapcsolatra tudnál velük lépni? nem fárasztana műanyag/felszínes fejük? hát akkor rajta, van bőven. Az "átlagos" lány pedig nem létezik, csak a statisztikákban. Ezért ezt a kategóriát ne is keresd. Inkább figyelj: milyen ez a lány? milyen ő? mit gondol? mit érez? milyen a lelke? alkalmas-e hogy utódot nemzzél vele? tud-e áldozatot hozni (a gyerekért)? tudnál-e te áldozatot hozni érte? Ezek kellenek egy komoly, tartós, szereteten, bizalmon alapuló kapcsolathoz.
Gondolom lány vagy...
... ezért te se vallod be, hogy a jóképű pasikhoz tudsz csak szexuálisan vonzódni...
... tehát csak jóképű pasikkal tudsz komoly kapcsolatra lépni.
Ezt hívják felszínességnek, amit valamennyi lányban megtaláltam.
És ezért becsülöm azokat, akik nyíltan felvállalják ezt, és nem sunyiskodnak. Megmerik mondani az ember szemébe :)
Sunyi lánnyal meg hogyan tervezzek komoly kapcsolatot?!
fantasztikus eszmefuttatás!! mondatonként:
1.N,(családdal) 2.hogy miként ébred a szerelem - az misztérium. A csak szexuális vonzalmat - mint általában a nők - nem ismerem. A szerelem a szívben születik, legmélyebb lényegünkben, ami kívülről teljesen érthetetlen, sokszor csak ámul a környezet: mit szeret rajta? (és ha már ezt a kérdést meg lehet válaszolni -baj van..) 3. a válasz a 2.-ben
4. felszínesség? rengeteg hibám van - ez épp nem. Sajnálom, hogy nem találkoztunk x évvel ezelőtt - akkor 1 db nem felszínest is megismerhettél volna.. unikum lettem volna a "valamennyi felszínes " közt...
5. hát igen.. tehát a "sunyiskodás", nem felvállalás esetemben az "x évre" vonatkozik..
6. vannak nem sunyi lányok (rajtam kívül is:), keresd, figyelj, udvarolj gyöngéden annak, aki megfelel az elvárásaidnak. Vannak ilyenek,de ezek a lányok gyakorta nagyon félénkek, elbújósak.. A lányokban a szerelmet fel kell ébreszteni - és ez nemjóképűség kérdése, ezt felszínesség állítani! - ez megint ott van a legmélyebb emberi lényegünkben.
szívesen elbeszélgetnék veled privátban.
felnyitnám a szemed egy-két dologgal kapcsolatban, mert szemmel láthatóan el vagy tévedve.
pl. van egy 30 éves barátom (nő) szintén családdal. mielőtt megismerkedtünk detto ugyanúgy gondolkodott, mint te.
1,5 éve ismerjük egymást, napi szinten levelezünk mindenféléről. volt alkalmam leírni neki a tapasztalataimat.
most már másképp lát bizonyos dolgokat.
ezzel csak arra akartam utalni, hogy több szempontból kell nézni bizonyos dolgokat.
és te pl. meg se érted (és kíváncsi sem vagy) az én tapasztalataimra. de általad alapigazságoknak vélt dolgokat próbálsz meg velem megosztani.
"és te pl. meg se érted (és kíváncsi sem vagy) az én tapasztalataimra. de általad alapigazságoknak vélt dolgokat próbálsz meg velem megosztani."
De hát azért írtam, mert a tapasztalataidat meghallgattam, és az én tapasztalataimmal ütköztek... (semmiféle alapigazságról szó nincs)
"így nekem jó, mert azóta senki sem tudott padlóra küldeni. "
Ebben kételkedtem, és azért bátorkodtam felvetni, hogy nem minden nő és férfi felszínes, élv- és pénzhajhász és azoknak jó ha egymásra találnak. A többiek meg páncélzatban várják a következő "héja nászt az avaron" avagy iszapbirkózást a meghitt szerelem és szeretet helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!