Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezért nem akar sok férfi tartós, "komolykapcsolatot"?
régebben még én is azon kevesek közé tartoztam, akik komoly kapcsolatot szerettek volna.
de azóta sok idő eltelt, rengetegszer pofára ejtettek, semmibe vettek, nem tudtak értékelni.
és már egy fél éve bennem van, hogy komoly kapcsolatot egyáltalán nem szeretnék. nem akarom magam ismét átveretni/becsapatni.
persze muszáj megjátszani, hogy "komoly kapcsolatot szeretnék", de lélekben nem érzek így. páncélt növesztettem és megtanultam megjátszani magam.
így nekem jó, mert azóta senki sem tudott padlóra küldeni.
Sok férfi vajon ezért lett olyan, amilyen...? És a nők sírnak, hogy egy férfi sincs, aki komolyan gondolná? holott van, csak nem tudják őket értékelni...
má
Már ne is haragudj, kérdező, de ha én eltudnám sorolni, hogy hányszor akartak csak megd*gni és hányszor ejtettek pofára a férfiak, meg hányszor vertek át olyan emberek, akikben tökre megbíztam...
És mégsem sírok. Összeszedtem magam, és mára van egy normális, értelmes párom, akit nagyon szeretek. Jobb lenne most nekem, ha kivontam volna magam a párkeresésből, mert sok taplóval találkoztam?
Igen, pontosan ezért.
A legtöbb nő nem képes komolyan venni a dolgokat, ezért simán szakítanak egy párkapcsolatban is, amikor éppen olyanjuk van, hogy nekik per pillanat ezt kell csinálniuk.
Már én sem erőltetem magamat, hogy megfeleljek nekik, haverral járkálok bulikba és vadászok a futókalandokra.
A jelszavunk: mindent jobb nő nélkül csinálni, kivéve a szexet (ezt a szót persze nem így mondjuk), arra pedig nem kell a párkapcsolat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!