Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy valamit nem értek. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy valamit nem értek. Egy normális romával mi a baj?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ki fogtok cikizni ezért, de vállalom: 14 éves lány vagyok. Aki ezen akad fenn, az kérem ne válaszoljon!

Nem igazán értem, miért van ez a rasszizmus. Úgy értem, ugyanaz a faj, meg minden. Ezt hallottam érvként: hogy más faj. Pedig nem az, csak alfaji különbözőségek vannak. Ez olyan, mintha kijelenteném, hogy én csak a zöld szemesostorost szeretem, a galléros ostorost nem. Ugyanolyanok, nem? Nem értem, hogy miért kell valakit elítélni a származása miatt. Tehet ő róla, hogy románka vagy négernek vagy magyarnak születik? Nem emlékszem, hogy megkérdezték ezt tőlem... És ha normális, tanult emberről van szó, miért bántják őket? "...és ráadásul cigány." ezt olvastam valahol. Számít az? Nyilván most, ahol az a szó, hogy 'cigány', az durvább mintha azt mondanád 'gyilkos', számít. A magyarok is tehetnek arról, hogy ez van! Ne mondjuk már azt, hogy szentek vagyunk!

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy fehérgyűlölő vagyok, nem vagyok az.

2013. dec. 18. 21:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező: Költözz oda pár cigánycsalád mellé és kíváncsi leszek milyen véleménnyel leszel róluk 1 hónap múlva. Ne csak úgy dumálj, hogy szinte semmi közöd hozzájuk. Élj a környezetükben is majd felfogod milyenek is valójában.

Nagyon naiv vagy, de ez még betudható a korodnak és a tapasztalatlanságodnak. Gyanítom nem túl szegényen éldegéltek, mindentől óvva vagy, így a cigányokról is csak a saját fejedben kialakult képet látod.

2013. dec. 20. 12:19
 52/61 A kérdező kommentje:
Nem vagyok álszent, és nem vagyunk gazdagok. Az, amit mondtam arról, hogy miért nem költözök hozzájuk, az teljes mértékben igaz. Egyébként a kérdésem a normális romákról szól, nem azokról, akikről ti beszéltek.
2013. dec. 20. 17:13
 53/61 anonim ***** válasza:

Oké.

A normális romákkal semmi baj nincs.Már ha léteznek.

2013. dec. 20. 17:29
 54/61 anonim ***** válasza:
Amúgy meg de.Álszent vagy.
2013. dec. 20. 17:29
 55/61 anonim ***** válasza:
0%

kedves kerdezo

A normális romákkal semmi baj nincsen...

A problema veled a "12 es fel eves" provokatorral van

Olyan tarsadalmi problemakat vitatnal meg amire a legtobb huszoneves csak tapogatozni kezd.... Fejezd be ez a kábitast itt es eljed ki magadat a SEX topickban.

2013. dec. 20. 18:10
 56/61 A kérdező kommentje:
Nem vagyok provokátor, és nem vagyok 12 és fél éves.
2013. dec. 20. 19:15
 57/61 anonim ***** válasza:
90%
Semmi én birom őket ;) *-*
2013. dec. 20. 21:00
 58/61 A kérdező kommentje:
#61 azért mert feltettem ide egy értelmes kérdést és arra értelmes választ várok? Bocsánat, azt hittem ez az oldal erről szól.
2013. dec. 21. 06:48
 59/61 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,azért lásd be,hogy a kérdező egy nagyon intelligens,érdeklődő és nem elutasító ember. Ráadásul még csak 14 éves. Én a helyedben ezt elismerném.
2013. dec. 22. 00:11
 60/61 A kérdező kommentje:

#64 magamat a korosztályomhoz, akiknek a legnagyobb bajuk, hogy nem kapták meg az x+1-edik ruhájukat.

Viszont szerintem a kérdésre mondtam, hogy értelmes (nem tudom, hoy az előzőekben mondtam-e ezt magamra is). Ezt azért mondtam, mert a kérdéssel (szerintem) semmi gond sincs, úgy értem nem hemzsegnek benne a helyesírási hibák, rendesen meg van fogalmazva (legalábbis szerintem), és a témája sem bugyuta (mint mondjuk: "Kiesett a fogam, lehetek terhes?").

Zaklatottnak zaklatott vagyok, az egészen biztos, vagy legalábbis kaptam már egypár pofont az élettől. De idáig mindig sikerült felállni, hál' istennek.:)

Utolsó: köszi! :)

2013. dec. 22. 08:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!