Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy valamit nem értek. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy valamit nem értek. Egy normális romával mi a baj?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ki fogtok cikizni ezért, de vállalom: 14 éves lány vagyok. Aki ezen akad fenn, az kérem ne válaszoljon!

Nem igazán értem, miért van ez a rasszizmus. Úgy értem, ugyanaz a faj, meg minden. Ezt hallottam érvként: hogy más faj. Pedig nem az, csak alfaji különbözőségek vannak. Ez olyan, mintha kijelenteném, hogy én csak a zöld szemesostorost szeretem, a galléros ostorost nem. Ugyanolyanok, nem? Nem értem, hogy miért kell valakit elítélni a származása miatt. Tehet ő róla, hogy románka vagy négernek vagy magyarnak születik? Nem emlékszem, hogy megkérdezték ezt tőlem... És ha normális, tanult emberről van szó, miért bántják őket? "...és ráadásul cigány." ezt olvastam valahol. Számít az? Nyilván most, ahol az a szó, hogy 'cigány', az durvább mintha azt mondanád 'gyilkos', számít. A magyarok is tehetnek arról, hogy ez van! Ne mondjuk már azt, hogy szentek vagyunk!

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy fehérgyűlölő vagyok, nem vagyok az.

2013. dec. 18. 21:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 GentLnazi ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj ,hogy cigány vagy,hogy barna a bőre...ismerek normális cigányt,de naaaagyon ritka,személyes tapasztalataim voltak velük az ország több pontján igen gyakran,de külföldön is nagyon sok negatív élményt nyújtottak.A rasszizmus az butaság,de nem árt tisztán látni ,nem más faj,de az emberi fajnak a definíciója csak fizikàlisan illik rájuk .
2013. dec. 18. 21:12
 12/61 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is van olyan cigány kollégám, akinek simán mernék kölcsön adni 10-20 ezer Ft-t, mert rendes, törvénytisztelő, dolgozó ember. Sokkal különb, mint egyes fehér kollégáim...

De sajnos az ilyen nagyon ritka... 20-ból 1 ilyen van... Azzal az 1-el nincs semmi bajom :) Csak a többi 19-el, aki segélyből él, és munkakeresés helyett lop, és gyártja a gyerekeket az utánuk járó pénz miatt...

2013. dec. 18. 21:13
 13/61 anonim ***** válasza:
64%
A 10-es válaszolóval értek maximálisan egyet. Te pedig nagyon is értelmes lány lehetsz, ha 14 évesen ilyen kérdések foglalkoztatnak. Remélem ilyen is maradsz és nem hagyod, hogy az ilyen földhözragadt emberek befolyásoljanak majd egyszer.
2013. dec. 18. 21:17
 14/61 A kérdező kommentje:

1. Nem tegnapi biosz lecke, saját szorgalomból olvasok.

2. Megkértelek titeket,hogy kezeljetek úgy, mintha felnőtt lennék, vagy valami, bár nem vagyok az. Úgy gondolom értelmesen kérdeztem, aki értelmesen válaszolt, annak megy a zöld, bármelyik állásponton van, meg tudom érteni.

3. Nyitva van a szemem és látok, néha többet, mint kellene.

2013. dec. 18. 21:17
 15/61 A kérdező kommentje:
#10 és #14 köszönöm! :)
2013. dec. 18. 21:18
 16/61 anonim ***** válasza:
65%

14 miért is?

Talán a kis cigányok nem tettek arról,hogy ne utálják őket?Biztos csak beképzeltük a sok lopást,késesélt,csalást,fenyegetést.Illetve az a sok magyar is magát szurkálta meg és a nénike is magának tépte le a nyakából a láncát.

2013. dec. 18. 21:19
 17/61 A kérdező kommentje:
És nyílván nem a magyarok küldték utcára őket! Nem szorulnának a lopásra, ha többnek tekintenék őket a teheneknél! A gyilkosságokat meg tudom, hogy történnek, megjegyzem, nem egyszer romát ölt magyar ember ('egy fehér férfi meggyilkolt egy roma nőt 3 gyermekével együtt...' és ŐK mit tettek?), csak a többségéről a sajtó hallgat!
2013. dec. 18. 21:24
 18/61 anonim ***** válasza:
65%

"csak a többségéről a sajtó hallgat!"

Így van kérdező.A többségről hallgat.Mert akkor nap mint nap azt hallgatnád,hogy roma férfi lopott.romák verték meg stb...

Bosszúról még nem hallottál?Az a szegény tanár mit tett,hogy agyonverték a gyerekei előtt?

Nem kell védeni a piszkos kis aljadékokat.

2013. dec. 18. 21:26
 19/61 anonim ***** válasza:

Nem szorulnának lopásra, ha többnek néznénk őket?

Tudom, kislány vagy még, de akkor is.

Persze, van kivétel, 1000ből talán egy.

Nem vagyok rasszista, de valahogy nem tudok rájuk nem undorral nézni, amikor nap mint nap látom őket, ahogy felcsömörlenek a buszra, ordít a telefonjukból a zene, ordibálnak, és tiszta retkesek.

Nem is akar a többség dolgozni menni, hiszen ott van a segély, meg minden szar, amit a halom kölyke után kap állambácsitól, amit természetesen anyámék fizetéséből vonnak le, adó címszó alatt. A normális polgár megszakad, hogy megtudjon élni valamiből, azok meg élnek mint hal a vízben.

Lopnak, ölnek, tök mindegy, nem lesznek megbüntetve, hiszen az milyen rasszizmus lenne, de természetesen ha egy "fehér" teszi ugyan ezt, két hétig dalol róla a média.

2013. dec. 18. 21:35
 20/61 A kérdező kommentje:
#18 de nem mindegyik olyan! Szerintem sokkal több rendes lenne köztük ha lenne esélyük a vàltozásra! De nincs!
2013. dec. 18. 21:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!