Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy valamit nem értek. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy valamit nem értek. Egy normális romával mi a baj?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ki fogtok cikizni ezért, de vállalom: 14 éves lány vagyok. Aki ezen akad fenn, az kérem ne válaszoljon!

Nem igazán értem, miért van ez a rasszizmus. Úgy értem, ugyanaz a faj, meg minden. Ezt hallottam érvként: hogy más faj. Pedig nem az, csak alfaji különbözőségek vannak. Ez olyan, mintha kijelenteném, hogy én csak a zöld szemesostorost szeretem, a galléros ostorost nem. Ugyanolyanok, nem? Nem értem, hogy miért kell valakit elítélni a származása miatt. Tehet ő róla, hogy románka vagy négernek vagy magyarnak születik? Nem emlékszem, hogy megkérdezték ezt tőlem... És ha normális, tanult emberről van szó, miért bántják őket? "...és ráadásul cigány." ezt olvastam valahol. Számít az? Nyilván most, ahol az a szó, hogy 'cigány', az durvább mintha azt mondanád 'gyilkos', számít. A magyarok is tehetnek arról, hogy ez van! Ne mondjuk már azt, hogy szentek vagyunk!

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy fehérgyűlölő vagyok, nem vagyok az.

2013. dec. 18. 21:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Egyébként mi már a homo sapiens sapiens vagyunk

Hiába szakítod ki a környezetéből, olyan marad.

De majd x év múlva te is megtapasztalod.

2013. dec. 18. 22:01
 32/61 A kérdező kommentje:
#32 honnan tudod? Az ember személyiségére nagy hatással van a környezet. Ha gazdagabb családból származnék, akkor beképzeltebb lennék viszonnt boldogabb, ha szegényebből akkor valszeg szerényebb lennék, ha roma családban nevelkedtem volna, akkor annak a kultúrának a szokásait vettem volna fel.
2013. dec. 18. 22:05
 33/61 anonim ***** válasza:
67%

Mert azért benne maradnak a dolgok.

Pl ha egy 6 éves cigánygyereket szakítasz ki a társaságából, akkor benne fognak maradni az "élményei"

Meg, hogy vennéd el egy cigány nőtől a gyerekét?

18 éves korig tuti sehogy, mert addig kap érte 'pízt'

2013. dec. 18. 22:07
 34/61 anonim ***** válasza:

A normális romákkal semmi baj nincs, csak ritka, mint a fehér holló.

Rengeteg lehetőséget kaptak/ kapnak a romák, gondolok itt szociális támogatásokra, ingyenes továbbtanulási lehetőségekre stb., de ezekkel a többség nem él, mert ezerszer kényelmesebb ülni a hátsódon és bezsebelni a segélyeket. Valamelyik vidéki polgármester kitalálta, hogy csak akkor ad segélyt a romáknak, ha cserébe elvégeznek xy munkákat, felújításokat. Szerinted megcsinálták? Nem.

Vagy újabban minden évben kapnak kis kacsát, kis csirkét, és oké, van aki neveli és szaporítja őket, de csomóan vagy levágták a szerencsétlen állatot már pár hónaposan és aztán nem maradt semmi vagy eladták és vettek az árából piát.

És hozzáteszem ezek a támogatások mind a dolgozó és adót fizető polgárok pénzéből van.

2013. dec. 18. 22:32
 35/61 GentLnazi ***** válasza:
Még túl kislány vagy és nem szakadt ki a védő burok ,szép akit szeretnél ,de Vona próbálta es lerasszistáztak ...felőlem úgy hívják amit gondolok ahogy akarjak ,de jogom van a saját hazamban otthon érezni magam...az a baj ezekkel,hogy amelyi kiszakadna azt se engedik...
2013. dec. 18. 22:33
 36/61 GentLnazi ***** válasza:
Kene nekik csinálni egy üdülőtabort ahol megtanulnak dolgozni ...
2013. dec. 18. 22:34
 37/61 anonim ***** válasza:
60%
szerintem tök okos kis csaj vagy, én is így gondolom ezeket de ugyanúgy lehurrognak érte.
2013. dec. 19. 01:04
 38/61 anonim ***** válasza:

utod a klaviaturat es velemenyt alkotsz egy alyan dologrol ami enyhen szolva boven meghaladja szellemi kepessegedet.

nem vagyok rasszista..

2013. dec. 19. 01:15
 39/61 A kérdező kommentje:
Mivel érdemeltem ki a libsi kifejezést? Mi bajod van velem, neonáci? Egyébként 2000 január 8-án születtem Budapesten. Mondhatni, hogy 13 vagyok, de szerintem az a fél hónap nem számít. Amugy meg, ne nézz teljesen hülyének jó?
2013. dec. 19. 06:30
 40/61 anonim ***** válasza:
68%
14 éves koromban én is ilyen kis naiv voltam. Aztán jött egy este mikor egyedül jöttem hazafelé 10 óra körül, nyolc cigány (18-20 körüliek) jól szétb@ szta a számat csak úgy a hecc kedvéért. Munkámból kifolyólag nap mint nap látom őket, és a munkám miatt szeretnek is (én viszem nekik a segélyt meg a családit=talált süllyedt, postás vagyok). Tudod hányszor próbáltak átbaszni? Sokszor, csak rájöttek hogy nem vagyok veréb. Kollégákat szerinted kik húzták le pénzzel? Hát nem a magyarok. Kérlek szépen kedves lányka és a többi nagyon okos antirasszistát is egyben hogy péntek vagy szombat este 9-12 óra között menjetek már ki Miskolcon az avasra úgy hogy kezetekben egy iphone 5, karotokon egy rolex óra és keressétek meg a normális cigányt... Ha szerencsétek van csak ellopják az értékeket, ha nincs akkor meg is ölnek.
2013. dec. 19. 10:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!