Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi srác manapság akik nem tudják hogy kell nőkkel bánni, hogy szerezzenek maguknak barátnőt?
Tényleg elnézést a kivételnek. De annyi srác van itt aki nem tudja miként kéne barátnőt szerezni. Mindenféle csoda módszert keresnek, meg csajozós dumákat. Azt hiszik a külső a lényeg, vagy a pénz.
Ennyire elveszett a mai fiatalság? Legtöbbjük ki se mozdul, aztán nem értik miért nincs senkijük. Ha meg kimozdulnak akkor meg úgy csinálnának mint ha minden lány ellenük lenne, és aztán jönnek ide írni olyanokat, hogy miért nem veszi észre őket senki stb.
Hol vannak az intelligens és férfias pasik? hol a csábítás, a humor, az a kis misztikum. Mindig egyből a szex, semmi más nem érdekli őket. Miért nem látják be, hogy ha nem egyből a szexszel nyitnának akkor talán meg is kaphatnák idővel? Még a legnormálisabbnak tűnő srácok is idővel megőrülnek a szextől. Ha jön egy jobb nő máris váltanak. Nincsenek érzelmek csak ösztönök.
Tudom akinek kis esze is van, és nem siránkozik, hanem cselekszik, az nem ide írogat.
A tény, hogy ennyien írnak ide, jelzi mekkora gond ez.
Nem tudjátok mekkora bátorság kell odamenni egy lányhoz aki tetszik, megszólítani és ő 5 másodperc alatt összetör, elutasít, legrosszabb helyzetben még meg is aláz.
Na utána szerencsétlennek miből legyen bátorsága megint próbálkozni?
Persze ti nők ezt nem tudjátok, mert nektek csak annyi a "dolgotok", hogy várjatok amíg bepróbálkoznak nálatok, aztán ha éppen nem jön be, vagy nincs kedvetek éppen ismerkedni, megjön a havi vagy mittomén milyen kifogással elkülditek, mitsem törődve a másikkal.
Igen, teljes mértékben csak a mi hibánk.
Azért mert változik a világ, mindenki "jobbat akar". Régen nem volt net, nem volt facebook, internetes társkeresés, azokkal ismerkedtél, beszéltél akik a közelben voltak. És ha nem volt párod se kürtölted szét a fél világnak.
Meg pl pasiként pont ezt kérdezhetném, hova lettek a csajok, akik egyáltalán igénylik az udvarlást, és nem csak az alfahímek után szaladgálnak csöpögő p..ncival? Akik nem csak arra mennek egy buliban hogy megdugják őket? Akik társkeresőn tényleg párt akarnak találni, és nem csak egót növelni?
De lényegében ez a helyzet mindkét fél hibája, mindenki álmokat kerget, és görcsösen keresi a "párját" ahelyett hogy csak ismerkedne, és hagyná alakulni a dolgokat.
"te bajod, ha ezekre buksz"
Persze, hogy rájuk! Az az első kérdésem a nőkhöz, hogy anyagias és felszínes-e? Ha igent mondanak, akkor rögtön beléjük szeretek. Hülye K vagy.
Nekem nem kell a férfi pénze, azt megkeresem magamnak, köszi szépen :P
Én még mindig megadtam a módját, hogy lássák értékelem az udvariasságot.
Sajnos kedves kérdező te is egy álszent ribi vagy aki általánosít és egyből oltogat ha nem tetszik neki amit írnak/mondanak. Lehet hogy most nem vagyok úriember, de inkább leszek őszinte és egyenes.
Ja és nem akarok senkinek megfelelni, csak azért írtam hogy ne szóljanak le hogy akkor én biztos egy ronda nyomi vagyok.
Nagyon is számít hogy az ember hogy néz ki legalábbis annak a sok lánynak akinél próbálkoztam.
A 17 éves kigyúrt fiú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!