Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi srác manapság akik nem tudják hogy kell nőkkel bánni, hogy szerezzenek maguknak barátnőt?
Tényleg elnézést a kivételnek. De annyi srác van itt aki nem tudja miként kéne barátnőt szerezni. Mindenféle csoda módszert keresnek, meg csajozós dumákat. Azt hiszik a külső a lényeg, vagy a pénz.
Ennyire elveszett a mai fiatalság? Legtöbbjük ki se mozdul, aztán nem értik miért nincs senkijük. Ha meg kimozdulnak akkor meg úgy csinálnának mint ha minden lány ellenük lenne, és aztán jönnek ide írni olyanokat, hogy miért nem veszi észre őket senki stb.
Hol vannak az intelligens és férfias pasik? hol a csábítás, a humor, az a kis misztikum. Mindig egyből a szex, semmi más nem érdekli őket. Miért nem látják be, hogy ha nem egyből a szexszel nyitnának akkor talán meg is kaphatnák idővel? Még a legnormálisabbnak tűnő srácok is idővel megőrülnek a szextől. Ha jön egy jobb nő máris váltanak. Nincsenek érzelmek csak ösztönök.
Tudom akinek kis esze is van, és nem siránkozik, hanem cselekszik, az nem ide írogat.
A tény, hogy ennyien írnak ide, jelzi mekkora gond ez.
Talán a mai szülők túl prüdek tanítani a gyerekeket. Otthon nem látnak nemiséget, mert azt a szülők nem mutatják ki. Az apa nem tanítja meg hogy kell elcsábítani egy nőt, az anya nem tanítja meg a lányt hogy kell hölgynek lenni. Az anya nem tanítja meg a fiút mire figyeljen ha a nőknél, az apa nem tanítja meg a lányt óvatosnak lenni a fiúkkal.
Mindent ráhagynak egy olyan oktatási rendszerre, ami telibe tojik rá, mondván, a gyerekek majd megtanulják maguktól. De milyen példákat követve?
Ha végre találnék egy normális lányt aki nem csak a pénzre utazik illetve nem az számít hogy jóképű vagyok,ki vagyok gyúrva, akkor mellette is maradnék az biztos.
Nem kéne nekem sem hónapokig szex, de azért egy idő után elvárnám.
De az átlagosabb lányoknak akiknek nincs pasija, azoknak azért nincs, mert a jó csávók után vágyakoznak de azok észre sem veszik őket.
Az a baj, hogy ezt hiszed. Szinte minden nő akit ismerek, köztük én is. Egyáltalán nem érdekli a pénz, vagy a külső. Hallottad már azt, hogy csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél? :P Ha ápolt vagy, adsz magadra amennyire megengedheted. Lehet kínai cipőd de az legyen tiszta és nem szakadt. Stb.
Elég nagy baj, hogy azt gondolod, hogy minden nőnek ilyen pasik kellenek. Nem is értem, ezt szerintem csak ti férfiak beszélitek be magatoknak.
Nagyon sok mai 25-35 évesnek elváltak a szülei, s az esetek 85%ban az apa hagyta ott a családot, hogy kínlódjanak egyedül. Semmilyen apa mintát nem láthatott az ilyen srác ... sajnos. Ezt tetézi még a sorkatonaság megszűntetése. Ez a két fő ok amely a mai pudingsrácok mellett szól. A mai 30 felettieknek sokszor olyan alacsony az érzelmi intelligenciájuk és olyan rettenet nehezen teszik át magukat csalódásokon, mint valami dedósok ...
Puszilok minden felbőszült srácot, akik olvassák soraimat :)
Nem bebeszéljük magunknak, hanem sajnos tapasztalat.
Én próbálok normális lenni, csak sajnos nincs kivel.
Hát igen, apám nem csajozott anyám mellett, úgyhogy nem tudtam megfigyelni, hogyan is kell azt :P
De majd szólok neki :D
Én akkor is normális akarok lenni,csak nem nagyon van egy ilyen fiúra igény.Inkább a nyomorék kis anorexiás nagyképű rohadt köcsög páwa/swag/yolo buzeránsokra.
Egy 17 éves kigyúrt normális srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!