Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden zsák megtalálja a foltját?
99% igen.
Ebben a korban még a külső dominál, de pár év múlva fogsz találni olyan srácot akinek tetszeni fogsz.
Különben meg nem hinném h bűn ronda vagy.
22/f
Én nem hiszek ebben 2 okból. 1. A világon a nőkből eleve több van, és az idő multával a klönbség csak nőni fog így anak a szerencsétlen többségnek akkor ki marad?
2. A férfiak körébe (és talán a nőknél is) egyre gyakoribb a homoszexualitás ami még tovább csökkenti a szabad hetero férfiak számát.
Szem ezért hülyeség az egész
Ha akarsz berakhatsz egy képet magadról és elmondják mi a véleményük rólad
"Nem lyukas a zsák" - tökéletes ember nincs.
Nem tudom a kérdésedre a választ, de nagyon remélem, hogy igen! És szerintem az nem jelent semmit, ha rondának tartod magad most, mert még van jó sok éved fejlődni, és valószínű, ahogy érsz, szebb leszel. Egyébként én nagyon sok férfinak tetszem (de nem tudják, milyen ronda vagyok szempillafesték nélkül). Egyébként van olyan hajszín és frizura, amivel én is bűnronda vagyok, de addig-addig kell kísérletezni, míg az ember megtalálja a tökéletes frizurát, némi szolíd smink, és máris szép leszel. Egyébként sokan nem a szépséget nézik, hanem a kisugárzásodat. Hogy mennyit mosolyogsz. Láttam én már nagyon sok igazán ronda nőt (bár magamat sem tartom túl szépnek), akinek van férje és szeretik egymást.
Az igaz, hogy megtalálja a zsák a foltját, de tegyük fel a zsáknak nem tetszik a megtaláló? Akkor jöhet ide nyavalyogni, mert arra nem lehet értelmes választ adni. Kedves kérdező amúgy honnan veszed h bűn ronda vagy lányok ilyet sose mondanak magukról. Engem speciel lehülyéztek mert tetszik egy lány, nekik meg nem tetszett, mondtam is nekik inkább ti vagytok a hülyék, és akkor is jól néz ki.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!