Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hiszi azt minden lány hogy egyszer megtalálja a ***tökéletes*** pasit?
Fizikailag értem a tökéletest. Úgy csinálnak mintha a sex etalon Brad Pitt lenne, és aki alakilag eltér, az már ronda? Mért válogatnak úgy a lányok? Inkább örülnének hogy valaki közeledik... Mért kell mindig lerázni az embert? Azt hiszik hogy majd eljön Brad Pitt és úgy s*gbe b@ssza őket, hogy nem bírnak majd leülni? Mért hiszik azt hogy ők olyan tökéletesek?
Ne legyen tévedés nem vagyok ronda, se kövér, átlagos vagyok, volt már vagy 3 normális barátnőm is.
15/f
Am ez a leírásod egy elég durva általánosítás. Talán rossz helyen kopogtattál. Ilyen elven a pasikról is lehetne beszélni, hogy miért a szupermodell alkatú lányokat akarják (olykor nulla önkritikával, mert igény az van, önkritika már nem mindig), aki már 2 kilóval nehezebb az már szóba sem jöhet... reggelig tudnék erről írni.
Am meg abban, hogy leráznak semmi rossz nincs. Nem kötelezhetsz senkit arra, hogy vonzódjon hozzád, ha egyszerűen nem vagy az esete. És nem pont azért mert Brad Pitt-re vár...
15 évesen kurv@ nagy élettapasztalatod lehet, hogy ilyen véleményt megfogalmazol.
mikor csak a kérdés címét olvastam el, azt akartam válaszolni, hogy "azért mert naivak és idealisták", de így azt válaszolom "azért mert naivak és idealisták, te meg hülye vagy barátom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!