Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bakancs miatt elküldeni? Én gondolom úgy, hogy ez nem normális?
Internetes párkereső oldalon beszélgettem egy lánnyal és most hétvégén lett volna az első randi.Láttunk már egymásról képet szóval nem vakrandi volt.
Szépen kiboxoltam bakancsomat,nagyon tiszta volt.Jól felöltöztem.Tehát tényleg elegáns voltam.Vettem egy szál rózsát.És odamentem a megbeszélt helyre.Amikor ő is megérkezett köszönés,puszi,átadtam a rózsát.Leültünk és akkor végigmért.Majd megkérdezte,hogy az bakancs?és felállt majd azt mondta:"menj haza és értékeld át az életed".Majd ott hagyott.
Lol?WTF?Miért?
Hát nem tudom :/.Egy hónapig beszeltünk fb-n és utána találkoztunk.Tehát megismert tudta,hogy annyira nem vagyok ebben a témában.
Mondjuk abban igazan van Cyan,hogy nézhetett.Mert rövid hajam van.Esetleg nézhetett annak.De tényleg normálisan öltöztem fel szóval csak a bakancs volt a bökkenő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!