Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen ember valóban alkalmatlan párkapcsolatra?
2 hónapja új helyre költöztünk a családommal, ahol megismerkedtem a szomszéd fiúval (23/F), aki nagyon aranyos, kedves és ráadásul helyes is. Egy férfinál nem tapasztaltam még ennyi kedvességet és odaadást, mint amennyit benne, ennek köszönhetően teljesen belé szerettem. A hátulütője az egésznek, hogy ő alkalmatlan párkapcsolatra, mert valami komolyabb betegsége van (említette, de már nem emlékszem a nevére). Fáradtságtól, túlzásba vitt izgatottságtól összeesik és beszédproblémái is szoktak lenni, a másik pedig, hogy szexuális téren is alkalmatlan, szintén a betegségből kifolyólag. Utoljára 4 évvel ezelőtt volt neki egy 2 hónapos kapcsolata, előtte pedig 5 évvel egy pár napos.
Nem tudja, hogy szerelmes vagyok belé, de ő nem is foglalkozik lányokkal, nem keresi a társaságukat, az is véletlen hogy velem szóba állt. Hagyjam őt és álljak tovább, vagy kezdeményezzek nála?
22/L
"valami komolyabb betegsége van (említette, de már nem emlékszem a nevére). Fáradtságtól, túlzásba vitt izgatottságtól összeesik és beszédproblémái is szoktak lenni, a másik pedig, hogy szexuális téren is alkalmatlan"
Akkor miről beszélgetünk itten?
Sajnálatból nem lesz párkapcsolat, csak megalázás és konfliktusok sorozata.
Barátkozz vele, ha szimpatikus, de szerintem mint ne várj tőle semmit.
Iszonyú nagy felelősség egy ilyen nagyon problémás embernek beleavatkozni az intim életébe.
Ha te megelégeled, akkor odábbállsz, ő meg ott marad az újabb traumáival, megaláztatásaival.
Amihez valakinek nincs adottsága, azt nem szabad erőltetni.
Féllábú embert ne akarj kihívni egészségesek közt futóversenyre.
Sükettől ne várd el, hogy abszolút hallása legyen....
Narkolepsziának tűnik a betegsége.
Szerintem simán együtt lehet élni vele betegként és hozzátartozóként is.
Már bocs, de ha 23 éves és 9 éve volt egy pár napos (14 évesen!) és 4 éve (19 évesen) egy 2 hónapos kapcsolata abból hogy lehet leszűrni, hogy alkalmatlan? :)
Csak mert szerintem akinek évekig nem megy, és fizikailag nem áll fel az alkalmatlan szexuálisan. Másrészt vannak "játékszerek" és más módszerek. Inkább fantáziátlan és félénk nem?
Na ez a baj a magyar emberekkel.Rögtön leírja a másikat ha annak van valami problémája és nem foglalkozik vele.
Ha vak ne állj vele szóba,ha egy lába van akkor,ha hallássérült akkor se....
Gusztustalan felfogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!