Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszas éveim közepén járva hogyan mondjam meg egy 15 éves lánynak, aki szerelmet vallott nekem tegnap, hogy nem járhatok vele a kora miatt?
Figyelt kérdés
Nem akarom megsérteni. Nagyon szép lány, de gyerek még hozzám.2013. dec. 15. 19:57
11/12 anonim válasza:
Őszintén.
Én ezt írnám:
"Nagyon szép lány vagy, de sajnálom, vissza kell, hogy utasítsalak. Lehet, hogy kezdetben nagyon jól működne a kapcsolat, de később biztos, hogy elromlana, mert egy 15 éves és egy huszonéves teljesen mást vár az élettől. Én már saját munkahelyet, felelősséget, és olyan kapcsolatot akarok, amiben már lehetne komolyan tervezni, míg neked még inkább a tanulásra és a barátokra kellene koncentrálnod, vagy esetleg egy korodbeli fiúra, akivel ugyanazt várjátok el egymástól."
18/L
12/12 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy a 15 éves kislány KÉT NAP ALATT LETT HALÁLOSAN SZERELMES. Én akár még ezzel is érvelnék a helyedben, kedves kérdező, mert ez csak fellángolás. Tetszik neki, hogy idősebb vagy, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!