Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszas éveim közepén járva hogyan mondjam meg egy 15 éves lánynak, aki szerelmet vallott nekem tegnap, hogy nem járhatok vele a kora miatt?
Figyelt kérdés
Nem akarom megsérteni. Nagyon szép lány, de gyerek még hozzám.2013. dec. 15. 19:57
2/12 anonim válasza:
A kora miatt? Ez nem mindig elég indok.
3/12 anonim válasza:
Ne azt mondd neki, hogy a kora miatt, mert akkor teljesen zárkózott lesz más kapcsolatokra, és arra fog várni, hogy megnőjön. Próbáld meg más indokkal lekoptatni. Nem egy szép dolog, de legalább túlteszi magát rajtad, és nem lesz emiatt szomorú.
Én 13 évesen voltam halálosan szerelmes egy 20 éves fiúba, sokkal jobban örültem volna - így utólag -, ha úgy csinálta volna, ahogy most leírtam. :)
5/12 anonim válasza:
Fogós kérdés 15 évesnek 23 év a határ kb. normál esetben. amúgy nem a kor számít, csak gondolom fontos neked is a szex mint a legtöbb pasinak... teljes mértékben megértelek... mond neki 3 év múlva visszatérünk rá!
6/12 R.Speltzer válasza:
jó nagy hülye vagy én összejönnék vele.. legalább is megpróbálnám
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, persze, 350 km-re lakik, csak a munkám során találkoztam vele 2 napig és belém szeretett, csak később mondta el a neten tegnap. Iszonyatosan rám van állva, de nem akarom megbántani, hogy gyerek. Meg messze él amúgy is.
2013. dec. 15. 20:05
8/12 anonim válasza:
Akkor mondd hogy van valakid, és messze él. Ha nem ismer nem fogja tudni, hogy nincs senkid.
9/12 anonim válasza:
Netes dolog... Minden honnan letiltod, törlöd stb. Ha a tel számod nem tudja nem tud hívogatni, sms stb "zaklatni". Ne aggódj hamar kiheveri.
10/12 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy gyerek. Egy huszonakárhány éves és egy 15 éves ember gondolkodása között fényévek vannak.
A saját korosztályában keresgéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!