Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy viszonzatlan szerelmet?
Sok horror film és metál zene dögivel, hisz a szerelmi csalódás a legedzettebb férfiszívet is megrendítheti.
... kivétel, ha nő vagy! X)
Mostanában rendszeresen járok erre az oldalra... ÉS számos ötletet, tanácsot lehet itt olvasni. Önbizalmat ébreszt bennem... A nők terén én sem vagyok profi, de minden nap találok 1-2 mondatot, ami tényleg igaz, és hasznos is. És szerintem ne próbáld elfelejteni, hanem próbálj meg megtenni mindent, hogy a tiéd lehessen... Joo, igaz mondani könnyű... De elég, ha minnél többet beszélgetsz vele, vagy a közelében vagy, és talán megkedvel... Ne légy túl tolakodó sem, arra is vigyázz!
Az én osztályomban van egy lány, (Mondhatni a legszebb, legnormálisabb stb) Eszembe se jutna, hogy ÉN+Ő... De egyre többet vagyunk együtt, és kezd ő is megkedvelni.
Szóval ezzel is azt akartam, próbálkozni lehet... Ha meg sem próbálod, akkor azt fogod megbánni... Hajrá csajszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!