Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az utolsó mentsvár, ha a viszonzatlan szerelem annyira fáj, hogy tényleg nem lehet már így tovább élni?
Sok hasonló kérdést elolvastam, sok mindent ki is próbáltam (ismerkedés más fiúkkal,munkába/hobbiba feledkezés,kemény sport,bulik,pszichológus),de rajtam nem segít semmi.(viszont nem álltam le ezekkel, csinálom csak semmi hasznuk nincs ebből a szempontból és nem okoznak örömet, mert ő nincs velem) 10 hónapja tart ez a szenvedés nálam és ezt az időt úgy kell elképzelni, hogy minden nap, minden egyes percében csak ő van a fejemben, semmi nem tereli el a figyelmem. Ez a fiú most együtt van valakivel és ez már tényleg annyira felerősítette a fájdalmat bennem, hogy nem akarok élni. Egyszerűen nem bírom tovább. Meg akarok halni csak azért, hogy ezt ne érezzem, mert elviselhetetlen. Amúgy tisztában vagyok azzal, hogy ez nem csak szerelem a részemről, hanem ragaszkodás is, valamiért nagyon kötődöm hozzá. Képtelen vagyok elengedni. Azért tettem fel a kérdést, hátha tud valaki olyat írni, amit még nem hallottam és segíthet rajtam.
Köszi mindenkinek!
25/N
Bármit írhatunk de nem tudunk rajtad segíteni mert valójában nem is vágysz a segítségre.
Hasonló problémával küzdök. Sok év után én most meditációval próbálkozom, ezzel:
http://www.youtube.com/watch?v=ZbnrY8GTAVQ
De van itt egy tanulságos történet is, ami szintén segíthet:
Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja,
a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: "ELMÚLIK".
"Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb, ha hiába szeretsz." (Anakreón)
Én már több mint 4 éve gyötrődök, az utóbbi fél évben még jobban, mióta hivatalosan is kiadta az utam. Jobb volt csalfa reményben élni, mint keserű igazságban. Nincs rá biztos gyógymód, én versekbe öntöm amit érzek és rajzolok, illetve káros szenvedélynek kezdtem hódolni. De a legfontosabb tényleg az, hogy legyen valakid akinek bármikor kifakadhatsz, meghallgat anélkül hogy tovább adná a dolgaid vagy csak bólogatna faarccal. Csak azért vagyok még egybe, mert a legjobb barátom mindig összekapart... Sajnos én más támaszt nem találtam 4 év alatt, ami segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!