Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és ki iránt éreztétek a legreménytelenebb szerelmet az életben?
Nekem sajnos jelen pillanatban is tart: kezdek egyre jobban beleszeretni az egyik lány osztálytársamba, akivel minden hétköznap reggel 7:30-tól délután 2-ig együtt vagyok minden órán, így még ha akarnám, akkor sem tudom nem látni és nem állandóan őt figyelni. Ráadásul a szalagavató műsorban együtt lépünk majd fel, és nagyon sokat segít a tánc gyakorlásában, mert elég esetlen vagyok ilyen téren. Szóval szinte rám erőlteti a rohadt élet, hogy még jobban szeressek bele, miközben minden teljességgel reménytelen, és ha elmondok neki mindent, utána csak szenvedni fogok mint a dög még majdnem 1 évig. És ha mindez még nem lenne elég, jó eséllyel már van barátja, vagy félszavakból legalábbis ezt hallottam ma délelőtt. Minden adott tehát a pöcegödör mélye-hangulathoz :/
18/F
Nektek mikor volt ehhez hasonló, vagy talán még ettől is rosszabb, részetekről nagyon mély, de mégis viszonzatlan és szenvedésre ítélt szerelmi ügyetek?
És ez miért lenne reménytelen? B**szki, mennyit veled van az a csaj, én nem értem, mégis mi a büdös fenéért nem csapsz le rá? Bókolj neki, apró érintések legyenek!
Nekem amúgy most van, de én 450 km-re élek tőle, szóval ez tényleg rossz helyzet. A tiéd nem az, csak lépned kell.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!