Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőleg mi a véleményetek rólam fiúk? /L
Hat mindent amit el el lehet kepzelni. A baratnoim mindig azzal biztatnak hogy irigyek, de nem nagyon ertem mire lennenek irigyek.
A lenyeg, hogy most a gyik-es fiuk velemenyere lennek kivancsi.
Nekem az a véleményem, hogy aranyos, szép arcod van, de ne pózolj annyit. Az utolsó két kép ebből a szempontból a legjobb, ott teljesen Magadat adod. Lásd például a második képen a melletted levő lányt (gondolom a barátnőd): csücsörítés, buta tekintet, karvalykörmök...ez így borzasztó. Szemben vele ott vagy Te, szép arc, gyönyörű szemek, és ahogy írtam, a göndör haj és a kockás fölső együtt nagyon jól áll!:) Ja és persze amit még mondtam, hogy teli mosollyal még ezen is dobhatnál.
Szóval a többiekkel ne foglalkozz! Ha irigyek, ha nem, az ő dolguk, Veled semmi probléma nincs külsőleg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!