Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőleg mi a véleményetek rólam fiúk? /L
" Szép vagy, mint egy új traktor" :)
Komolyra fordítva a szót nagyon jól nézel ki.
Esetleg megtudhatnám miért tetted fel a ezt a kérdést?
Önbizalomhiány, valaki megbántott? Csak úgy? Nagyzolás?
Nekem semmi bajom a melleiddel, csak szerintem nagyon kiteszed őket. Egész alakos képet nem linkeltél és így elég nehéz megmondani, hogy a méretük miatt nem is lehet őket szolidabb formában tárolni vagy tényleg nagyon kiteszed őket.
(34-es voltam)
ezek a férfiak...semmi se jó nekik vagy az a baj,hogy nincs melle vagy az,hogy nagy..ezek a mellek abszolút nem "túl nagyok" ... teljesen arányos a testéhez nézve...a ruhái nem nagy kivágásúak persze ha valakinek A-s melle van és köldökig ki van vágva a ruha a kutya sem szólja meg..nyilván aki laposabb azon ez a ruha teljesen máshogy mutat.. ezek nem kihívó darabok
az arca érdekes kicsit vadak a szemei az utolsó képen e legszebb talán azért is mert ott nem rikít annyira a számomra már extra világos szeme sőt az a mosoly is rengeteget számít sokkal barátságosabb és szívesebben mennék oda hozzá beszélgetni vagy útba igazítást kérni stb
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!