Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán még olyan jóképú férfi aki inteligens is?

Figyelt kérdés

Csak olyanokkal talàlkozom akik buliznak, kiröhögnek, ha olvasok vagy,

fèlve írom le, esetleg színházba járok.

2013. dec. 14. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is tudok telefonról írni. És húsz év körüli fiatal vagyok. Csak nyilván intelligensebb nálad.
2013. dec. 14. 12:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Nyílván. Ha ennyire zavar, tegyél egy szívességet és ne írj többet a kérdésemhez. Nem értem az ilyen embereket, feltettem egy kérdést, szerintem nem volt sértő, hogy bárkiból indulatokat váltani ki, de egyeseknek nincs jobb dolguk, mint rosszmájú megjegyzéseket tenni, ilyen az emberi természet, sokan abban lelik örömüket, hogy másban keresik a hibát. Remélem megnyugodott a lelketek, hogy ezt leírhattátok. Ha gondoljátok, megadom az iskolám címét, hogy elbeszélgethessetek a tanárokkal, hogy ugyan miért lettem kitűnő magyarból, majd ha végzek a Corvinuson, szívből kivánom, hogy a diplomám megkérdőjelezése se marad ki a sorból.
2013. dec. 14. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Oda ne rohanjak... Te ebben méred az értékeket? Én 12 évig voltam kitűnő mindenből, néhány pontot veszítettem a felvételi 500-ból, válogathattam a legnehezebb szakok közül, jól tanulok, a tanáraim büszkék rám, szeretnék majd doktorálni, emellett van szociális életem és jól működő párkapcsolatom, szerető családom. Nem hiszem, hogy ezekkel kérkedtem volna, nem is tervezem, de ha neked ez jó érzés, akkor csináld csak.
2013. dec. 14. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Na, meg mielott mindannyian leirnank onbevallalos jelleggel az IQ-nkat is es csatolnanak a bizonyitvanyaink fenymasolatat, azzal zarnam rovidre a dolgot, hogy ha csak olyanokkal talalkozol, akik kirohognek es buliznak, akkor nagyon rosszul valasztod meg a kozeget, amiben mozogsz.

Esetleg megprobalkozhatnal uj helyekre jarni, ahol uj embereket ismerhetsz meg, van rengeteg kulturalis esemeny, vannak tancklubok, kulonbozo hobbikorok, irodalmi estek, ahol nagyobb esellyel talalkozhatsz hozzad illo fiuval.

Akar interneten is szetnezhetsz, vannak irodalmi portalok, ahova amator koltok tehetik fel a verseiket peldaul, ott sem lehetetlen kuldetes ismerkedni.

Bovitsd kicsit a mozgastered es a latokorod!

2013. dec. 14. 13:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy rossz helyen ismerkedek, körbenézek majd máshol is. Igazad van, elfajultak a dolgok, egyszerűen figyelmen kivűl kéne hagynom az ilyen csipkelődő embereket.
2013. dec. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!