Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán még olyan jóképú férfi aki inteligens is?

Figyelt kérdés

Csak olyanokkal talàlkozom akik buliznak, kiröhögnek, ha olvasok vagy,

fèlve írom le, esetleg színházba járok.

2013. dec. 14. 10:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Vannak bőven jóképű és intelligens férfiak, de ők nyilván a hasonlóan intelligens nőkkel terveznek ismerkedni. Se írni, se fogalmazni, se központozni nem tudsz. Mi alapján vagy intelligens, ha még a szót sem tudod leírni?

Attól, hogy olvasol meg színházba jársz, még nem leszel intelligens. Le kéne szállni a magas lóról, persze, hogy senkinek nem kellesz, ha ilyen öntelt vagy.

2013. dec. 14. 10:47
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Van, de annak intelligens nő kell. A helyesírásod alapján te nem lehetsz túl intelligens.
2013. dec. 14. 10:48
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez az "inteligens" keres intelligens férfit probléma alapjaiban rázott meg így szombat de.
2013. dec. 14. 10:50
 4/15 anonim válasza:
irj ha van kedved ismerkedni :)
2013. dec. 14. 10:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Bocs, én nyúltam le az utolsót.
2013. dec. 14. 11:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyet :) De azt hiszem nem lenne nála esélyem :D
2013. dec. 14. 11:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Én meg alig ismerek ilyen típusú lányokat...
2013. dec. 14. 11:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. De gondolhatod, hogy csak szép (és persze intelligens) lánynak volna nálam esélye... :/
2013. dec. 14. 11:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Telefonról nehezen megy az íràs, főleg ezen a simogatós telefonon. Nem tartozom magyarázkodàssal, kedves első, olyan emberrel én nem vitatkozok, aki 2 mondatból eldönti, hogy ki mennyire intelligens. A kérdésem leginkàbb a húsz körüli fiatalokra vonatkozott.
2013. dec. 14. 11:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, én telefonról is tudok helyesen írni...
2013. dec. 14. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!