Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Hát 17éves lány vagyok, biszexuális, igazából ezt így tudtam is magamról, el is fogadtam, hogy fantáziálok néha erről, nem törődtem vele túl sokat, de 2-3hónapja vettem észre, hogy kicsit tetszik a legjobb barátnőm, és azóta egyre komolyabb lett :/ 10éve ismerem, és nem szeretném emiatt elveszíteni, és kicsit szarul érzem magam emiatt, de nagyon fontos nekem . Nem tudom, hogy mit csináljak, beszéljek neki erről ? Vagy próbáljak valahogy nyitni felé. Nem kérek homofob válaszokat.
2013. dec. 13. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
hozz egy üveg sört
2013. dec. 13. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
kettő inkább
2013. dec. 13. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha hetero, biztos megijedne és rosszul érezné magát, hogy olyan barátnője van 10 éve, aki belé szerelmes. Így csak elrontanád a barátságotok. Szerintem.
2013. dec. 13. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy biszexuális lenne :/ De nekem nem is ez a fontos, csak nem akarom megijeszteni, pláne nem elveszíteni, és ami a legrosszabb, hogy nem tudom miért érzek így ... nagyon bűntudatom van az egész dolog miatt
2013. dec. 13. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!