Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom húga szerelmes belém mi tévő legyek?
23 éves srác vagyok a barátom húga viszont 14 éves és szerintetek kedvezményezek én is a lány felé vagy próbáljam kerülni ? Barátom szeretné ha együtt lennénk de én nem tudom mi tévő legyen egy 14 éves lánnyal ... Adjak egy esélyt ennek vagy inkább kerüljem a lány ?
Szeretnék vele együtt lenni de még is valahol nem merek vele járni törvények miatt !
Fogd meg dugd meg s.eggből szájba p.unciját is dugd meg aztán kész.
Élvezni fogja a helyzetet én kihasználnám a kis friss p.unciját !!! S.permádat verd bele a szájába hadd nyelje le aztán addig kéne dugni amíg engedi mert későbbiekben az a p.unci nem lesz jó agyon fogod használni...
Agyon használt b.ula sosem jó a b.ula olyan mint a cipő ha nem jó kidobod oszt csá !
Gyereket ne csinálj mert attól nem tudsz megszabadulni olyan könnyen mint egy kutyától mert a kutyát kirakod az útszélére és a kutya sem foglalkozik vele...
Fiatal ku.rvákból lesz jó feleség mert más férfiaknak nem fog kelleni az agyon használt p.unci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!