Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszek le vele elhagy. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok a barátomba. De úgy érzem még nincs itt az ideje annak, hogy szeretkezzünk. Nem prűdslgből, de szerintem még korai a kapcsolatunk. Ő viszont nagyon akarja, ls azzal zsarol, hogy nem szeretem, mwg hogy ha a haverjával lennék, érte mindent megtennék, látja,hogy hogyan nézek rá. Ez amúgy nem igaz, tavaly nagyon retszett egy fiú, akiről kiderült,hogy a barátja, de ez már régen volt és semmi közünk egymáshoz. Azt mondja, hogy én nem szeretm őt és elhagy ha nem teszem meg, és ,hogy ő nagyon szeret és másra sem tud hondolni csak rám. Mit tegyek? Kérlek segítsetek#Sex.lány.fiú
2013. nov. 13. 19:07
2/17 anonim válasza:
hagyd ott, mert ebből is egyértelmű, hogy csak a szexet akarja.
3/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibák miatt, de nagyon zaklatott vagyok
2013. nov. 13. 19:08
4/17 A kérdező kommentje:
Egy hónapja
2013. nov. 13. 19:09
5/17 Generalis válasza:
Ne feküdj vele le mert nem is szeret téged !
Az ilyenek miatt csinálnak az emberek hülyeséget ! Szakíts a gyerekkel mert csak .. akar veled és ott hagy !
6/17 anonim válasza:
Ennyire azért ne legyél hülye ha lehet... Persze piszok módon szerethet. :D Nem rád gondol, hanem arra, ami a lábad között van...
7/17 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott a gyereket, elég szűk látókörű és buta emberi példány lehet, ha 1 hónap kapcsolat után szakít veled, ha nem szexelsz vele. Ebből leszűrhető az is, hogy neki teljesen mind1 hogy együtt maradtok e, semmi nem tart össze titeket. Kell neked ilyen kapcsolat?
8/17 anonim válasza:
Ha igazán tetszel egy pasinak az bevárja, hogy megérjen a kapcsolat egy igazi jó szexre.
9/17 anonim válasza:
Ha emiatt elhagy, akkor semmit nem jelentesz neki.
10/17 anonim válasza:
Ha te is úgy gondolod, hogy zsarol, akkor még mi a francon gondolkodsz? Vesd fel neki, hogy esetleg lehetne petting, aztán ha nem megy bele, akkor viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!