Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fekszek le vele elhagy. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok a barátomba. De úgy érzem még nincs itt az ideje annak, hogy szeretkezzünk. Nem prűdslgből, de szerintem még korai a kapcsolatunk. Ő viszont nagyon akarja, ls azzal zsarol, hogy nem szeretem, mwg hogy ha a haverjával lennék, érte mindent megtennék, látja,hogy hogyan nézek rá. Ez amúgy nem igaz, tavaly nagyon retszett egy fiú, akiről kiderült,hogy a barátja, de ez már régen volt és semmi közünk egymáshoz. Azt mondja, hogy én nem szeretm őt és elhagy ha nem teszem meg, és ,hogy ő nagyon szeret és másra sem tud hondolni csak rám. Mit tegyek? Kérlek segítsetek#Sex.lány.fiú
2013. nov. 13. 19:07
11/17 anonim válasza:
Jajj cicám. Szerinted aki fenyeget téged, az tényleg szeret? Ne légy ilyen naív. Légy nagylány és tedd ki a szűrét mihamarabb, ne hagyd, hogy az orrodnál foggva vezessenek.
12/17 anonim válasza:
Rossz, hogy nem tudja tűrtőztetni magát, és hogy ilyen megnyilvánulásai vannak.
De nem írod, hogy hány éves vagy, azt se, hogy a szüzességed vesztenéd most el, szóval ha mondjuk 24 éves vagy már, akkor megértem őt is.
13/17 anonim válasza:
Gondolom még tizenévesek vagytok.
Szinte minden nő nevében mondhatom, hogy az ilyen embert én már rég kib.a.sztam volna.
15/17 A kérdező kommentje:
18 ő 19
Nem az első lenne
köszönöm a tanácsokat
2013. nov. 13. 19:37
16/17 anonim válasza:
Hagyd ott és szexelj eggyet a haverjával ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!