Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem Tom Hanksbe! Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
A kérdésemet felesleges bővebben kifejteni. Imádom. Nagyszerű színész, csodás ember, és még jól is néz ki.
Amit küldtem dedikálni képet, visszaküldte és még egy személyre szóló üzenetet is mellékelt (azzal kapcsolatban, amit még küldtem neki). Előtte is kedveltem, nagyon is, de ezzel végleg levett a lábamról!
Kérnék tippeket, hogy hogyan verjem őt ki a fejemből (azon kívül, hogy kössem fel magam, vagy lőjem fejbe magam, vagy fojtsam magam vízbe)!
2013. dec. 5. 21:30
2/27 anonim válasza:
Szeress bele Edward Furlongba. :D
3/27 anonim válasza:
Majd elmeséli neked az életed egy padon ülve és rájössz másba szerelmes!
4/27 anonim válasza:
Jobb is. Beleszerethettél volna O.J. Simpsonba is.
5/27 A kérdező kommentje:
karalábé: minden további nélkül, amennyiben úgy nézel ki, mint ő (esetleg a 90-es évekből).
2013. dec. 5. 21:32
6/27 A kérdező kommentje:
3-as, Jenny úgyis meghal a végén, úgyhogy azt ki tudom várni.
2013. dec. 5. 21:33
7/27 anonim válasza:
Kérdező nem akarlak megbántani, de ez beteges már. Felesége van és gyerekei!
9/27 anonim válasza:
Inkább mint a bíbőr gyerekbe vagy a One direction egyik nyálfiújába.
10/27 A kérdező kommentje:
Mi több, 2 unokája is van. Igen.
2013. dec. 5. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!