Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem Tom Hanksbe! Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem Tom Hanksbe! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

A kérdésemet felesleges bővebben kifejteni. Imádom. Nagyszerű színész, csodás ember, és még jól is néz ki.

Amit küldtem dedikálni képet, visszaküldte és még egy személyre szóló üzenetet is mellékelt (azzal kapcsolatban, amit még küldtem neki). Előtte is kedveltem, nagyon is, de ezzel végleg levett a lábamról!

Kérnék tippeket, hogy hogyan verjem őt ki a fejemből (azon kívül, hogy kössem fel magam, vagy lőjem fejbe magam, vagy fojtsam magam vízbe)!

2013. dec. 5. 21:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

neked nem jó az SP gyerek?

ha már magyar vagy, akkor gondolkodj hazai "minőségben" :D

2013. dec. 5. 21:34
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok már tini, szóval azok a figurák nem vonzanak, mi több, azt sem tudom mi/ki az a one direction.

Viszont pont ezért aggasztó, hiszen már kinőttem a rajongós korszakomból. Erre tessék. Szép, mondhatom!

2013. dec. 5. 21:35
 13/27 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik valaki, ő is nős, de még se kajtatok utánna, pont ezért. Tiszteletben tartom a házasságát és örülök a boldogságának, aki a felesége.
2013. dec. 5. 21:35
 14/27 anonim ***** válasza:
fuss !! :D
2013. dec. 5. 21:36
 15/27 anonim ***** válasza:
Kérdező kifejtenéd privátban konkrétan?
2013. dec. 5. 21:36
 16/27 A kérdező kommentje:
13: én sem kajtatok utána, de attól még ezt érzem. Te talán eldöntötted, hogy nem fogod szeretni, és így már nem is szereted? Ez nem egészen így működik. Nyilván nem akarok tőle semmit, mármint akarnék, de tudom, hogy nem lehet (kisebb részben azért, mert családja van, szerintem ugyanis nagyobb szakadék az, hogy az egyik leghíresebb színész a világon, nomeg hogy 57 éves).
2013. dec. 5. 21:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Írtam privátot a kérdéseddel kapcsolatban.
2013. dec. 5. 21:40
 18/27 anonim ***** válasza:

Nincs itt nagy baj, hiányzik neked, hogy egy érett férfi szeressen, becsüljön, ezért "találtál" magadnak egyet. De jobb, ha elfogadod, hogy ezzel csak magad alatt vágod a fát, tessék ismerkedni, lekötni magad, társaságba járni. Majd mikor találkozol azzal a férfival, akiben ezek a dolgok megvannak,csak nevetni fogsz az egészen.

Néha mindannyian fura módon "vígasztaljuk" magunkat, előfordul, el fog múlni.

2013. dec. 5. 21:42
 19/27 A kérdező kommentje:
Ismerkedem már jóideje, de elég gyér a felhozatal... vagy intelligens, vagy jól néz ki, vagy jó humorú, vagy kedves, vagy megértő, de mindet egyben még senkinél sem találtam meg személyesen. Lehet túl nagy az elvárásom :( De igen, addig is vigasztalódom gondolatban Vele! Aztán majd talán jön valaki, aki felébreszt az álmodozásból....
2013. dec. 5. 21:54
 20/27 anonim ***** válasza:

:O

[link]

2013. dec. 5. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!