Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már vonalkodós a bugyitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már vonalkodós a bugyitok?

Figyelt kérdés
Szóval mutkor úgy jártam, hogy barátommal ketten voltunk és amikor lekerült rólam a bugyi sajnos kakis volt... Nem jól töröltem ki, de eddig nem zavart engem annyira mert hát a mosógép kivitte a kakifoltot, anyukám szokott szólni hogy töröljem ki jól, de most nem sikerült. Ti jártatok már így a barátotok előtt?

2013. dec. 13. 15:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
94%
Te élből vagy ilyen primitív, vagy tanultad?
2013. dec. 29. 18:48
 32/39 anonim ***** válasza:

te hülye ótvar r*banc!!

Hogy a francban csinálod hogy felveszel egy tiszta bugyit mert szex lesz és után fosol, nem törlöd ki ráadásul jól meg is vakarod??? mert ugye vakargatás nélkül nem lesz benne a csík!!

Amúgy meg szerinted milyen mocsok szagod van ott lent ha annyira teli vagy fossal, hogy még a bugyidra is jutott bőven?

Mellesleg szexnél nem kéne fehér bugyit hordanod!!

Hülye p*csa!!

2014. jan. 6. 21:30
 33/39 anonim válasza:
Micsoda hatalmas baj történt, öljétek meg! Te jó ég..
2014. jan. 6. 21:33
 34/39 anonim ***** válasza:
Sok kétszínű humanoid ír ide :(
2014. jan. 7. 11:29
 35/39 A kérdező kommentje:
Te nagy észlény nem fehér bugyi volt rajtam meglátszik a rózsaszín bugyin is. amugy szerintem annyira nem lehettem ott büdös mert már rá volt száradva, úgyhogy le lehet higgadni.
2014. jan. 7. 13:54
 36/39 anonim ***** válasza:

Kösz!

Eddig ez a legjobb kérdés a nap, eléggé kiröhögtem magam.

2014. márc. 31. 20:59
 37/39 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy rászáradt ? :DDDDDDDDDDDDDDD
2014. máj. 14. 22:20
 38/39 A kérdező kommentje:
Hát hogy nem fog már tehát ha belenyúlsz véletlen nem lesz kakis az ujjad, ilyenkor már csak ott van semmi extra...
2014. jún. 2. 17:31
 39/39 K.L.Kiss válasza:
Ha még nem hallottál volna róla, akkor most figyelj! Van olyan, hogy csap, meg víz, esetleg még szappan is. Nem árt meg a seggednek, ha kakilás után nem csak kitörlöd, hanem meg is mosod!
2019. szept. 17. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!