Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már vonalkodós a bugyitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már vonalkodós a bugyitok?

Figyelt kérdés
Szóval mutkor úgy jártam, hogy barátommal ketten voltunk és amikor lekerült rólam a bugyi sajnos kakis volt... Nem jól töröltem ki, de eddig nem zavart engem annyira mert hát a mosógép kivitte a kakifoltot, anyukám szokott szólni hogy töröljem ki jól, de most nem sikerült. Ti jártatok már így a barátotok előtt?

2013. dec. 13. 15:15
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
én is lezuhanyoztam csak szerintem elfelejtettem kimosni a fenekem, ilyen előfordul basszus mert a víz oda nem megy be magától!
2013. dec. 13. 15:25
 12/39 anonim ***** válasza:
94%
Csak egy kérdésem van! Együtt vagytok még? :D
2013. dec. 13. 15:26
 13/39 anonim ***** válasza:
83%
Ha együtt is vannak, valahogy úgy képzelem el a srácot, hogy konkrétan bele tolja a cuccot a gatyába, ha megtelik meg kirázza...
2013. dec. 13. 15:28
 14/39 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mosakodni is tanítsunk meg? Beállsz a zuhany alá és elfelejtesz megmosakodni? Akkor mit csinálsz? Pancsolsz a víz alatt és kulás seggel jössz ki a zuhanyzóból?
2013. dec. 13. 15:32
 15/39 anonim ***** válasza:
2013. dec. 13. 15:45
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
#10-es komment:"NEm hiszem el hogy senkinek nem volt még szaros a bugyija ti hazugok!!!!" Akkor meg nem értem, hogy mit is kérdezel? Eleve eldöntötted, hogy mit hiszel el és mit nem, akk minek a kérdés????
2013. dec. 13. 15:46
 17/39 anonim ***** válasza:
részvétem
2013. dec. 13. 15:50
 18/39 A kérdező kommentje:
Az a kérdés nem az enyém volt! Én simán mondom neki ha pisilnem kell. Tudok mosakodni csak épp elfelejtettem tényleg kimosni ott magam, előfordul az ilyen na, amugy is utálok az ánuszom köré nyúlkálni, gusztustalan dolog egyszerűen undorodok a kakis seggtől, változtatni fogok és mostantól veszek jó minőségű wc papírt, meg ahogy valaki írta zuhányrózsával fogom "csapatni" Nagyon rossz indulatúak vagytok...
2013. dec. 13. 15:56
 19/39 anonim ***** válasza:

először is: ez undorító!

másodszor:

[link]

2013. dec. 13. 16:03
 20/39 A kérdező kommentje:
Igen együtt vagyunk még, csak majd át kell beszélnünk ezt a dolgot, amugy nem vagyunk igénytelenek. Ő is tiszta és én is, ez csak egy megbotlás volt! Máskor szex előtt kimosom rendesen magam.
2013. dec. 13. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!