Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vonalkodós a bugyitok?
Figyelt kérdés
Szóval mutkor úgy jártam, hogy barátommal ketten voltunk és amikor lekerült rólam a bugyi sajnos kakis volt... Nem jól töröltem ki, de eddig nem zavart engem annyira mert hát a mosógép kivitte a kakifoltot, anyukám szokott szólni hogy töröljem ki jól, de most nem sikerült. Ti jártatok már így a barátotok előtt?2013. dec. 13. 15:15
4/39 anonim válasza:
Szerintem előbb szokj le a becsinálásról, és csak utána szokjál rá a szexre.
5/39 anonim válasza:
Amikor megvettem, akkor vonalkódos volt!
6/39 A kérdező kommentje:
Nem értitek nem bekakiltam! Csak nem jól töröltem ki, az volt a baj, hogy csak egyrétegű papirunk van itthon és úgy utálom amikor átszakad mert sajnos mondjuk ki szaros lesz a kezem. Ezért nem szeretem sokáig törölgetni ott lent magam, és ezért esik meg a kakacsík a bugyimon.
2013. dec. 13. 15:21
7/39 anonim válasza:
Tuti valami kulafétises marha írta ki a kérdét, de ha igaz akkor is ásd el magad, igénytelen gusztustalan, anyád helyébe a képedbe nyomnám, majd kimosod magadnak:D
8/39 anonim válasza:
Akkor meg arra szokjál rá, hogy kitörlöd a segggedet szarás után. Ha csak egy réteg van, hajtsd össze, és több réteg lesz. Nemár én tanítsalak segget törölni!
9/39 anonim válasza:
kezdjük ott, hogy tartom magam olyan igényesnek, ha tudom hogy a párom jön hozzám akkor előtte lezuhanyzok.
ha nem tudom, akkor is akció előtt szólok neki szeretnék lezuhanyozni.
Idáig még ebből egyszer sem volt probléma, szaros seggel nem kefélünk.
10/39 A kérdező kommentje:
A barátnőmre szokták mondani hogy szar fétise van, rám légyszi ne mondj ilyet ez sértő ám!!
NEm hiszem el hogy senkinek nem volt még szaros a bugyija ti hazugok!!!!
2013. dec. 13. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!