Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már vonalkodós a bugyitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már vonalkodós a bugyitok?

Figyelt kérdés
Szóval mutkor úgy jártam, hogy barátommal ketten voltunk és amikor lekerült rólam a bugyi sajnos kakis volt... Nem jól töröltem ki, de eddig nem zavart engem annyira mert hát a mosógép kivitte a kakifoltot, anyukám szokott szólni hogy töröljem ki jól, de most nem sikerült. Ti jártatok már így a barátotok előtt?

2013. dec. 13. 15:15
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
egyelek meg :)
2013. dec. 13. 15:17
 2/39 anonim ***** válasza:
97%
hál'isten nem:D
2013. dec. 13. 15:17
 3/39 anonim ***** válasza:
0%
2013. dec. 13. 15:18
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb szokj le a becsinálásról, és csak utána szokjál rá a szexre.
2013. dec. 13. 15:18
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megvettem, akkor vonalkódos volt!
2013. dec. 13. 15:19
 6/39 A kérdező kommentje:
Nem értitek nem bekakiltam! Csak nem jól töröltem ki, az volt a baj, hogy csak egyrétegű papirunk van itthon és úgy utálom amikor átszakad mert sajnos mondjuk ki szaros lesz a kezem. Ezért nem szeretem sokáig törölgetni ott lent magam, és ezért esik meg a kakacsík a bugyimon.
2013. dec. 13. 15:21
 7/39 anonim ***** válasza:
89%
Tuti valami kulafétises marha írta ki a kérdét, de ha igaz akkor is ásd el magad, igénytelen gusztustalan, anyád helyébe a képedbe nyomnám, majd kimosod magadnak:D
2013. dec. 13. 15:22
 8/39 anonim ***** válasza:
90%
Akkor meg arra szokjál rá, hogy kitörlöd a segggedet szarás után. Ha csak egy réteg van, hajtsd össze, és több réteg lesz. Nemár én tanítsalak segget törölni!
2013. dec. 13. 15:23
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

kezdjük ott, hogy tartom magam olyan igényesnek, ha tudom hogy a párom jön hozzám akkor előtte lezuhanyzok.

ha nem tudom, akkor is akció előtt szólok neki szeretnék lezuhanyozni.

Idáig még ebből egyszer sem volt probléma, szaros seggel nem kefélünk.

2013. dec. 13. 15:23
 10/39 A kérdező kommentje:

A barátnőmre szokták mondani hogy szar fétise van, rám légyszi ne mondj ilyet ez sértő ám!!

NEm hiszem el hogy senkinek nem volt még szaros a bugyija ti hazugok!!!!

2013. dec. 13. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!